Pochwale się ale nie dziś bo musze ogarnąć jutro jak wrócę z przedszkola ok ????Pochwal się jak już wszystko przetestujesz.
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
@Małgoś86 wooow, jaki już maluch jest duży [emoji6]. Czyli moja też powoli dobija do 1,5kg.. Trzymam kciuki by się spokojnie odwrócił i byś nie musiała się tym stresować [emoji6].
@Rossiczka super, że szyjka długa [emoji6] a na obracanie się jeszcze ma Hela czas [emoji6]
Dziewczyny pijące sok z pokrzywy, mam pytanko.. Jak Wy dajecie radę to wypić? To nie dość, że wygląda jak jakiś muł z brudnego jeziora to wyobraźnia mi podpowiada, że dokładnie tak samo smakuje [emoji40] (ciężko mi powiedzieć dokładnie, nigdy nie piłam mułu [emoji6] ale spokojnie mógłby tak smakować..)
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Rossiczka super, że szyjka długa [emoji6] a na obracanie się jeszcze ma Hela czas [emoji6]
Dziewczyny pijące sok z pokrzywy, mam pytanko.. Jak Wy dajecie radę to wypić? To nie dość, że wygląda jak jakiś muł z brudnego jeziora to wyobraźnia mi podpowiada, że dokładnie tak samo smakuje [emoji40] (ciężko mi powiedzieć dokładnie, nigdy nie piłam mułu [emoji6] ale spokojnie mógłby tak smakować..)
Zinc
Soku z pokrzywy nie piłam, ale piję herbatę z pokrzywy i nawet mi smakuje@Małgoś86 wooow, jaki już maluch jest duży [emoji6]. Czyli moja też powoli dobija do 1,5kg.. Trzymam kciuki by się spokojnie odwrócił i byś nie musiała się tym stresować [emoji6].
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
M@gda
Moderatorka
Genetyki mówisz... Kurczaczki, to mnie czekam +25kg na koniec ciąży, bo i mama i babcia tak miały tylko obie miały zatrucie ciążowe, mam nadzieję, że mnie to minie.Maju ja mam podobnie jak Ty, też teraz mam cukrzycę ciążową i też diabetolog zdziwiła się że przytyłam tylko 3kg. Na początku ciąży schudłam kg, a zaczęłam od 68kg. Ale uspokoiła mnie, że to zależy właśnie od wagi początkowej, jak napisałaś i od genetyki, czyli jak wcześniej nasze mamy miały. Ciekawa jestem jak teraz będzie z moją wagą przy tej diecie. Z jednej strony mniej cukrów, strasznie na to uważam, a z drugiej strony jednak, jedzenie co 3h to dla mnie bardzo często, dopiero zaczynam się przyzwyczajać. A jak jest u Ciebie teraz z jedzeniem?
tusiaczzek1988
Soku z pokrzywy nie piłam, ale piję herbatę z pokrzywy i nawet mi smakuje
Hmm ale chyba herbaty z pokrzywy nie wolno pić w ciąży tak słyszałam, bo przed ciążą miała małe problemy z pęcherzem a jak test był pozytywny to powiedziano mi żebym tylko teraz już nie piła tej herbaty...hmm nawet z tego co kojarzę na pudełku piszę że nie zaleca się kobietom w ciąży.
M@gda
Moderatorka
Pierwsze półtorakilowe dziecko Duży już jest. No i prawie 30tc - super!!! To tylko chwila i... już.Cześć Dziewczyny..dziękuję tym które trzymały kciuki za moją wizyte Mały ma już 1490 g , zaliczyłam już usg 3 trymestru i wszystko jest super jestem w 29t3d więc w tym czasie już napewno można robić
M@gda
Moderatorka
Bardzo ładny gadget Oby się sprawdziłDziewczyny kupiłam szumisia. [emoji3] zdecydowałam się na misia w formie płaskiej poduszeczki. Pomyślałam że będzie najbardziej poręczny.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Byłam ciekawa, czy pokrzywę można pić w czasie ciąży i poszukałam sobie w necie i można z umiarem, ale.. znalazłam, że przeciwwskazaniem jest stosowanie leków przeciwcukrzycowych. Dobrze pamiętam, że ty jesteś cukrową mamą??Soku z pokrzywy nie piłam, ale piję herbatę z pokrzywy i nawet mi smakuje
reklama
tusiaczzek1988
Dziewczyny kupiłam szumisia. [emoji3] zdecydowałam się na misia w formie płaskiej poduszeczki. Pomyślałam że będzie najbardziej poręczny.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Też zamówiłam tego szumisia w kolorze miętowym :-)