reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Chcialam sie przywitać☺ termin porodu mam na 28 grudnia i spodziewam się coreczki☺ jestem po 6 poronieniach więc dlatego dołączam się teraz bo wcześniej się bałamnawet w pracy dowiedzieli do tydzień temu☺Mam nadzieję ze teraz będzie wszystko dobrze i będę miała swoje ukochane maleństwo ☺

reklama
Cześć dziewczyny meldujęmy się z nie zaplanowanego Usg 3 trymestr. Antos rozwija się prawidłowo ma już 1500 g jest sporym wstydliwym chłopcem. Nie chciał pokazać całej buźki bo ssal kciuk, to ma po mamusi wstyd się przyznać ale zamiast smoka to do 5 roku życia ciągnęła kciuka.

Karolcia z tego co kojarzę jesteśmy bardzo podobne terminem i tak się cieszę że już dzieci takie duże :)ja idę na usg w środę i jestem strasznie ciekawa jaki duży jest mój synek., niewidziałam go już 2 miesiące bo ostatnio było tylko serduszko i szyjka więc już się doczekać niemoge:biggrin2::-p

@M@gda przepiękne!!!!!!! :) :) ja wszystkie maslaki z tego roku pakuje do słoików w ocet :) paczkę jedna zamroziłam bo Mąż lubi dodawać do jajecznicy :) pokaż koniecznie łupy z lumpka!:)
@Małgoś86 a na kiedy masz termin?

Jeszcze 2h z hakiem przede mną, powoli zaczyna być mi niewygodnie. Na całe szczęście jest mało ludzi :)

@Martyska30 witaj serdecznie! Bardzo współczuję przeżyć związanych z Twoimi aniołkami. Teraz wszystko musi być dobrze :*

@Karolcia1992 piękny, duży synek! Zdjęcie cudowne :) moja Lenka na ostatnim usg w ogóle miała cały świat gdzieś i nie pokazała się prawie w ogóle przez 45min :)
Dziewczyny, trzymajcie dziś za mnie kciuki, bo muszę wytrwać 5h w pociągu, mam nadzieje ze nie będzie dużo ludzi, a pewnie większość z Was już wie, jak ciężko wytrzymać w jakiejś pozycji dłużej niż "chwilę". Zdałam sobie sprawę, że tak naprawdę mogę już za 7tygodni rodzić :D

Hehe mozesz rodzic :biggrin2:A ja chcę za 7 tygodni iść na wesele do kuzyna :)ciekawe jak to będzie ;)

@M@gda przepiękne!!!!!!! :) :) ja wszystkie maslaki z tego roku pakuje do słoików w ocet :) paczkę jedna zamroziłam bo Mąż lubi dodawać do jajecznicy :) pokaż koniecznie łupy z lumpka!:)
@Małgoś86 a na kiedy masz termin?

Jeszcze 2h z hakiem przede mną, powoli zaczyna być mi niewygodnie. Na całe szczęście jest mało ludzi :)

@Martyska30 witaj serdecznie! Bardzo współczuję przeżyć związanych z Twoimi aniołkami. Teraz wszystko musi być dobrze :*

Ostanio na usg było 25.11:biggrin2:w środę zobaczę czy coś się zmienilo;)dzisiaj kupiłam szlafrok i jedną koszule do szpitala bo gdyby coś to nawet niemialabym się w co ubrać bo w domu to najczęściej koszulka i majtki do snu ;)

Chyba zaczyna się czas chorowania bo patrzę że coraz więcej z nas chorych. [emoji21] mnie niestety też coś rozkłada. Boli mnie gardło i generalnie słabo się czuje. Wskakuję zatem pod kocyk i się wygrzewam.@ maggie91 ja na początek jedynie śpiworek , kocyk i otulacz. Pościel zostawiam na później.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Zinc też uwielbiam zmieniać , projektować. Tylko że u mnie to tylko zamiłowanie. Swój domek też sama projektowalam i miałam z tego ogromną frajdę. @Maglik śpiworek przecudny!!!! @ Magda czekam na zdjęcia z łowów[emoji38]

@maggie91 ja też dopiero po zdjęciach z weekendowej imprezki zdałam sobie sprawę że brzuchol jest ogromny. Tańce u nas także były Ale powiem szczerze że 2 piosenki i musiałam siadać i łapać oddech.Ja @misianka a jak tam twoje zdrówko?

reklama
Chcialam sie przywitać[emoji5] termin porodu mam na 28 grudnia i spodziewam się coreczki[emoji5] jestem po 6 poronieniach więc dlatego dołączam się teraz bo wcześniej się bałamnawet w pracy dowiedzieli do tydzień temu[emoji5]Mam nadzieję ze teraz będzie wszystko dobrze i będę miała swoje ukochane maleństwo [emoji5]
Witamy[emoji3]

Do góry