reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Przeszedł mi na szczeście ból żoładka w końcu ale myślalam ze sie wykończe.
Doszla w koncu paczka ze smyka jestem zadowolona[emoji5] kolejne punkty z listy moge odchaczyc.
misianka śliczny wózek
Martyska30 witaj wśród nas straszne przezycia masz za soba przykro mi ale tym razem wszystko sie uda [emoji5]
Pokaż koniecznie co upolowalaś!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@misianka idź koniecznie do lekarza. Nie ma co się męczyć. Co do wozeczka to super. A kolorek ten szary? @Kasia8800 ja na zgagę piłam herbatę z imbirem i też go ssalam. Mi pomagało. @maggieo91 teraz to już z górki więc dasz radę.

Tak szary ale wahałam się nad miętowo szarym ale wzięłam szary tak jak jest pokazany

Załączniki

• 20170911_174402-1.jpg
    20170911_174402-1.jpg
    595,8 KB · Wyświetleń: 101
Jakie pieluszki kupiłaś? Bawełniane, tetrowe czy muslinowe? Muszę też zabrać się za ich zakup

Odezwe sie wieczorem. Pokaze moje skarby z lumpka, wiekszosc za 2 zl. Ale ... pokaze wam co znalazlam jak ciocia zabrala mnie w sekretne miejsce na spacer w kaloszach
1505134895-aaaaaa.jpeg
1505134936-aaaaaa.jpeg

Mam pelne wiadro. Jestem z.siebie dumna. Grzybiarki, jakie macie prapisy na maslaki i prawdziwki.

A takich widzialam najwięcej
1505134973-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne grzyby! Jeśli chcesz je zjeść od razu to najlepiej jest podsmażyć z cebulką i ziołami/przyprawami. Potem można zjeść np z ziemniakami (może być to pure) ale można też do czegoś innego np jako farsz do naleśników :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kasia8800 mnie pomogło mielone siemię lniane.

@maggie91 dobrze ze nawet minęło i miałaś przedział dla siebie.

@misianka zobaczymy jak będzie się sprawować. Jak dostalismy za darmo praktycznie nówkę to nie będziemy szukać innego. Przejechałam się trochę po domu i dobrze się prowadzi. Wiadomo wszystko wyjdzie w praniu. Jak coś to na lato kupimy inna spacerówkę a teraz przy zimie to z gondola nie pospaceruje się za długo. Ale dzięki za opinie.

Podpowiecie jak z pieluszkami jednorazowymi na początek. Mam kupiona paczkę 1 z dady i większa 1 z pampersa i nie wiem czy nie kupować na razie czy zaopatrzyć się podczas jakiś promocji jeszcze w jakieś paczki ale czy już 2 czy więcej 1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Kasia8800 mnie pomogło mielone siemię lniane.

@maggie91 dobrze ze nawet minęło i miałaś przedział dla siebie.

@misianka zobaczymy jak będzie się sprawować. Jak dostalismy za darmo praktycznie nówkę to nie będziemy szukać innego. Przejechałam się trochę po domu i dobrze się prowadzi. Wiadomo wszystko wyjdzie w praniu. Jak coś to na lato kupimy inna spacerówkę a teraz przy zimie to z gondola nie pospaceruje się za długo. Ale dzięki za opinie.

Podpowiecie jak z pieluszkami jednorazowymi na początek. Mam kupiona paczkę 1 z dady i większa 1 z pampersa i nie wiem czy nie kupować na razie czy zaopatrzyć się podczas jakiś promocji jeszcze w jakieś paczki ale czy już 2 czy więcej 1.
Ja małą paczuszkę 1 kupowałam do szpitala a tak zaopatrzyłam się na promocji w LIDLU w 2 bo 2 są od 3kg

reklama
Dla mnie pisanie o tym to sama przyjemnosc, przypominam sobie odrazu jak to bylo z malym Frankiem:).
Ja to bym poszla sobie na jakies wesele, ale pewnie max do polnocy bym wytrzymała. Niestety nic nie wskazuje na to zeby pobawic sie na weselichu. Kolega meza caly czas mu mowi to bawimy sie na moim weselu w pazdzierniku, tylko problem w tym, ze dostalismy o zawiadomienie o slubie, a nie zaproszenie:).
Dziewczyny wy uwazajcie na siebie, z tymi chorobami, ta pogoda taka niepewna. Misianka trzymaj sie, wymioty nic przyjemnego. Mikadoo, a jak u Ciebie, goraczka spadla, lepiej sie czujesz?
Maz ma slub najlepszego orzyjaciela pod koniec października, 300km od nas i chyba juz nie pojade... tym bardziej, ze nie planuja robic wesela, tylko zabawe w barze, ale nie chce mi sie tyle km jechac, zeby w barze posiedziec

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry