Cześć kobietki, witam Was po weekendzie.
W sobotę wieczorem mieliśmy gości, od rana zakupy, szykowanie, gotowanie. Na wieczór spuchły mi stopy, że hoho, jeszcze nigdy tak nie miałam. Siedzenie przy stole też masakra, to bolą plecy, to pupa, tak źle, tak nie dobrze
Lada dzień początek trzeciego trymestru i pojawiają się oznaki...Za to wczoraj wylegiwałam się cały dzień przed tv
Przeglądałam też wózki i stwierdziłam, że chyba kupimy jakąś używkę w dobrym stanie. Zważywszy na to, że rodzimy w grudniu to nie będzie dzień w dzień spacerów, gondola nie będzie non stop w użyciu i mała szybko z niej wyrośnie więc lepiej będzie kupić za jakiś czas dobrej jakości, wygodną spacerówkę a często kupując nowe zestawy gondola plus spacerówka okazuje się, że jedna bądź druga rzecz z zestawu jest lipą...Wy kobietki macie już wózki? Kupujecie/ kupiłyście nowe czy używane?
M@gda mam prośbę, mogłabys wpisać mnie do kalendarza? Ja jestem w tej kwestii totalną sierotą i nie kumam nic a nic!! Poza tym korzystam z laptopa a nie z tel.....Najbliższą wizytę mam 18września (kontrolną). Termin porodu 18grudnia, spodziewam się dziewczynki - Amelki
W związku z kombinezonami...to na którymś z forum dziewczyna pisała, że kombinezony mają być w lidlu pod koniec września lub w pażdzierniku, nie była pewna kiedy dokładnie, ale warto przeglądać gazetki bo często w lidlu są przecież ładne i dobre gatunkowo ubranka.