reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny meldujęmy się z nie zaplanowanego Usg 3 trymestr. Antos rozwija się prawidłowo ma już 1500 g jest sporym wstydliwym chłopcem. Nie chciał pokazać całej buźki bo ssal kciuk, to ma po mamusi wstyd się przyznać ale zamiast smoka to do 5 roku życia ciągnęła kciuka.
Jaki już duży chłopak [emoji1] gratulacje

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@evela.8585 nam się udało u dostalismy w spadku wózek TAKO, wiec nie wybrzydzamy, sama nie wiedziałabym na co się zdecydować. A później kupimy jakaś spacerówkę.

@maggie91 jak podróż?? Już pewnie na miejscu jesteś.

@M@gda ale grzyby!! Extra!! Pochwał się później łowami tymi z lupka i tymi z lasu [emoji5] Niestety nie znam żadnych przepisów. Ja tylko jak byliśmy na grzybach to zbierałam i oddawałam komuś [emoji87][emoji85]

@Martyska30 witaj!! Współczuje przeżyć ale teraz nie ma wyjścia i musi być dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny co polecacie na zgage? ? Nigdy jej nie miałam a od kilku dni meczy mnie codziennie prawie
Byłam dziś na wizycie i taka byłam zafascynowana ze wszystko dobrze że zapomniałam zapytac o zgage...

@Gośki96 dzięki, że pytasz :) niestety jeszcze jestem w pociągu, za ok 35min powinnam być już na miejscu w Białymstoku, uf :) nie mogę narzekać bo przez większość czasu miałam przedział tylko dla siebie, ale mimo wszystko jest tu niewygodnie :) marzę o kolacji, herbacie i łóżku :)

@maggie91 ja też dopiero po zdjęciach z weekendowej imprezki zdałam sobie sprawę że brzuchol jest ogromny. Tańce u nas także były Ale powiem szczerze że 2 piosenki i musiałam siadać i łapać oddech.Ja @misianka a jak tam twoje zdrówko?
Bez zmian dalej wymiotuje i mnie mdli musze jutro się przejść do lekarza bo się wykończę

Aaaaa pojechałam dziś wózek oglądać i tak oglądałam że kupiłam bo tak fajnie mi się nim jeździło i leki jest że musiał być mój a dojdzie do mnie w piątek
Takie cudo zakupiłam Link do: Lameiro 3w1 od BABE BOSS - bestseller - Wózki śląsk

@evela.8585 nam się udało u dostalismy w spadku wózek TAKO, wiec nie wybrzydzamy, sama nie wiedziałabym na co się zdecydować. A później kupimy jakaś spacerówkę.

@maggie91 jak podróż?? Już pewnie na miejscu jesteś.

@M@gda ale grzyby!! Extra!! Pochwał się później łowami tymi z lupka i tymi z lasu
emoji5.png
Niestety nie znam żadnych przepisów. Ja tylko jak byliśmy na grzybach to zbierałam i oddawałam komuś
emoji87.png
emoji85.png

@Martyska30 witaj!! Współczuje przeżyć ale teraz nie ma wyjścia i musi być dobrze.
Ja miałam wózek z Tako przy chłopakach i powiem ci że nie byłam zadowolona za bardzo

Chcialam sie przywitać☺ termin porodu mam na 28 grudnia i spodziewam się coreczki☺ jestem po 6 poronieniach więc dlatego dołączam się teraz bo wcześniej się bałamnawet w pracy dowiedzieli do tydzień temu☺Mam nadzieję ze teraz będzie wszystko dobrze i będę miała swoje ukochane maleństwo ☺
Witaj wśród nas :) teraz na pewno będzie dobrze

Przeszedł mi na szczeście ból żoładka w końcu ale myślalam ze sie wykończe.
Doszla w koncu paczka ze smyka jestem zadowolona☺ kolejne punkty z listy moge odchaczyc.
misianka śliczny wózek
Martyska30 witaj wśród nas straszne przezycia masz za soba przykro mi ale tym razem wszystko sie uda ☺

Cześć dziewczyny meldujęmy się z nie zaplanowanego Usg 3 trymestr. Antos rozwija się prawidłowo ma już 1500 g jest sporym wstydliwym chłopcem. Nie chciał pokazać całej buźki bo ssal kciuk, to ma po mamusi wstyd się przyznać ale zamiast smoka to do 5 roku życia ciągnęła kciuka.
Kawał chłopa
Ja jestem ciekawa ile moja wazy a dowiem się tego za 2 tyg na badaniach prenatalnych

reklama
@misianka idź koniecznie do lekarza. Nie ma co się męczyć. Co do wozeczka to super. A kolorek ten szary? @Kasia8800 ja na zgagę piłam herbatę z imbirem i też go ssalam. Mi pomagało. @maggieo91 teraz to już z górki więc dasz radę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry