reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny meldujęmy się z nie zaplanowanego Usg 3 trymestr. Antos rozwija się prawidłowo ma już 1500 g jest sporym wstydliwym chłopcem. Nie chciał pokazać całej buźki bo ssal kciuk, to ma po mamusi wstyd się przyznać ale zamiast smoka to do 5 roku życia ciągnęła kciuka.
Jaki już duży chłopak [emoji1] gratulacje

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@evela.8585 nam się udało u dostalismy w spadku wózek TAKO, wiec nie wybrzydzamy, sama nie wiedziałabym na co się zdecydować. A później kupimy jakaś spacerówkę.

@maggie91 jak podróż?? Już pewnie na miejscu jesteś.

@M@gda ale grzyby!! Extra!! Pochwał się później łowami tymi z lupka i tymi z lasu [emoji5] Niestety nie znam żadnych przepisów. Ja tylko jak byliśmy na grzybach to zbierałam i oddawałam komuś [emoji87][emoji85]

@Martyska30 witaj!! Współczuje przeżyć ale teraz nie ma wyjścia i musi być dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny co polecacie na zgage? ? Nigdy jej nie miałam a od kilku dni meczy mnie codziennie prawie
Byłam dziś na wizycie i taka byłam zafascynowana ze wszystko dobrze że zapomniałam zapytac o zgage...

@Gośki96 dzięki, że pytasz :) niestety jeszcze jestem w pociągu, za ok 35min powinnam być już na miejscu w Białymstoku, uf :) nie mogę narzekać bo przez większość czasu miałam przedział tylko dla siebie, ale mimo wszystko jest tu niewygodnie :) marzę o kolacji, herbacie i łóżku :)

@maggie91 ja też dopiero po zdjęciach z weekendowej imprezki zdałam sobie sprawę że brzuchol jest ogromny. Tańce u nas także były Ale powiem szczerze że 2 piosenki i musiałam siadać i łapać oddech.Ja @misianka a jak tam twoje zdrówko?
Bez zmian dalej wymiotuje i mnie mdli musze jutro się przejść do lekarza bo się wykończę

Aaaaa pojechałam dziś wózek oglądać i tak oglądałam że kupiłam bo tak fajnie mi się nim jeździło i leki jest że musiał być mój a dojdzie do mnie w piątek
Takie cudo zakupiłam Link do: Lameiro 3w1 od BABE BOSS - bestseller - Wózki śląsk

@evela.8585 nam się udało u dostalismy w spadku wózek TAKO, wiec nie wybrzydzamy, sama nie wiedziałabym na co się zdecydować. A później kupimy jakaś spacerówkę.

@maggie91 jak podróż?? Już pewnie na miejscu jesteś.

@M@gda ale grzyby!! Extra!! Pochwał się później łowami tymi z lupka i tymi z lasu
emoji5.png
Niestety nie znam żadnych przepisów. Ja tylko jak byliśmy na grzybach to zbierałam i oddawałam komuś
emoji87.png
emoji85.png

@Martyska30 witaj!! Współczuje przeżyć ale teraz nie ma wyjścia i musi być dobrze.
Ja miałam wózek z Tako przy chłopakach i powiem ci że nie byłam zadowolona za bardzo

Chcialam sie przywitać☺ termin porodu mam na 28 grudnia i spodziewam się coreczki☺ jestem po 6 poronieniach więc dlatego dołączam się teraz bo wcześniej się bałamnawet w pracy dowiedzieli do tydzień temu☺Mam nadzieję ze teraz będzie wszystko dobrze i będę miała swoje ukochane maleństwo ☺
Witaj wśród nas :) teraz na pewno będzie dobrze

Przeszedł mi na szczeście ból żoładka w końcu ale myślalam ze sie wykończe.
Doszla w koncu paczka ze smyka jestem zadowolona☺ kolejne punkty z listy moge odchaczyc.
misianka śliczny wózek
Martyska30 witaj wśród nas straszne przezycia masz za soba przykro mi ale tym razem wszystko sie uda ☺

Cześć dziewczyny meldujęmy się z nie zaplanowanego Usg 3 trymestr. Antos rozwija się prawidłowo ma już 1500 g jest sporym wstydliwym chłopcem. Nie chciał pokazać całej buźki bo ssal kciuk, to ma po mamusi wstyd się przyznać ale zamiast smoka to do 5 roku życia ciągnęła kciuka.
Kawał chłopa
Ja jestem ciekawa ile moja wazy a dowiem się tego za 2 tyg na badaniach prenatalnych

reklama
@misianka idź koniecznie do lekarza. Nie ma co się męczyć. Co do wozeczka to super. A kolorek ten szary? @Kasia8800 ja na zgagę piłam herbatę z imbirem i też go ssalam. Mi pomagało. @maggieo91 teraz to już z górki więc dasz radę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry