reklama
Nie masz cukrzycy, wyniki sa idealne
A ten środkowy nie powinien być niższy?
norma jest do 180 u mnie wyszło 184 i już skończyło się diabetologiem ale kilka razy po drodze słyszałam o tym, że norma to poniżej 180 więc spokojnieA ten środkowy nie powinien być niższy?
Flanelka tez musi być i powiem że jakościowo fajne są takie milutkie w dotykuPiękne te rzeczy!! Super. I widze pieluszki flanelowe.
Dziewczyny ale mi dziś syn nerwy podniósł jak wrócił ze szkoły powiem i jutro się wojna w niej rozpęta prze gówniarzy którzy znów zaczynają mojemu synowi dokuczać ale dziś to już przegięli i im nie popuszczę.
zielona26
Fanka BB :)
Suuuper. Takie zdjecie to pamiątka na cale zycieJa po badaniu. Szyjka nadal przykrotka ale w normie. Mam podniesiona dawke euthyroxu. Ale dzidzia rozwija sie pieknie! 1 kg zywej wagi taka jest piekna:
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Musisz interweniowac. Nie moga twojemu dziecku tak dokuczac. Moze z ich wychowawczynia pogadasz? Razem do klasy chodza z twoim synem?Flanelka tez musi być i powiem że jakościowo fajne są takie milutkie w dotyku
Dziewczyny ale mi dziś syn nerwy podniósł jak wrócił ze szkoły powiem i jutro się wojna w niej rozpęta prze gówniarzy którzy znów zaczynają mojemu synowi dokuczać ale dziś to już przegięli i im nie popuszczę.
Będę internowała jutro chodzą z nim do klasy tylko od razu uderzam do dyrekcji bo do wychowawczyni nie ma co bo maja nową i z tego co się dowiedziałam to nie tylko ja idę bo te gnojki jeszcze dziś jedna dziewczynkę uderzyli i matka tez idzieMusisz interweniowac. Nie moga twojemu dziecku tak dokuczac. Moze z ich wychowawczynia pogadasz? Razem do klasy chodza z twoim synem?
Jak mnie brzuch boli z nerwów
M@gda
Moderatorka
Misianka nie stresuj sie!!! Nie powinnas!! To moze umow sie z mama tej dziewczynki i idzcie razem.Będę internowała jutro chodzą z nim do klasy tylko od razu uderzam do dyrekcji bo do wychowawczyni nie ma co bo maja nową i z tego co się dowiedziałam to nie tylko ja idę bo te gnojki jeszcze dziś jedna dziewczynkę uderzyli i matka tez idzie
Jak mnie brzuch boli z nerwów
reklama
Już się zgadałam z nią na jutro ale powiem ci że mam już dość nawet byłam dziś u dyrekcji innej szkole tzn w tej co młodszy chodzi do oddziału przedszkolnego ale pani dyrektor nie było ale sekretarka mi powiedziała że nie było by problemu bo miejsce jest ale tez nie chce aby to wyglądało na ucieczkęMisianka nie stresuj sie!!! Nie powinnas!! To moze umow sie z mama tej dziewczynki i idzcie razem.