reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Eraja co Ty tak cicho od kilku dni siedzisz? .
W ogole kilka dziewczyn gdzies nam wyparowalo. Darunia, Rosiczka, Ankus, Reniuszek gdzie Wy jestescie? Mam nadzieje, ze u kazdej z Was w porzadku.

reklama
Piękne te rzeczy!! Super. I widze pieluszki flanelowe.
Flanelka tez musi być i powiem że jakościowo fajne są takie milutkie w dotyku

Dziewczyny ale mi dziś syn nerwy podniósł jak wrócił ze szkoły powiem i jutro się wojna w niej rozpęta prze gówniarzy którzy znów zaczynają mojemu synowi dokuczać ale dziś to już przegięli i im nie popuszczę.

Ja po badaniu. Szyjka nadal przykrotka ale w normie. Mam podniesiona dawke euthyroxu. Ale dzidzia rozwija sie pieknie! 1 kg zywej wagi :) taka jest piekna:
1504720605-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Flanelka tez musi być i powiem że jakościowo fajne są takie milutkie w dotyku

Dziewczyny ale mi dziś syn nerwy podniósł jak wrócił ze szkoły powiem i jutro się wojna w niej rozpęta prze gówniarzy którzy znów zaczynają mojemu synowi dokuczać ale dziś to już przegięli i im nie popuszczę.
Musisz interweniowac. Nie moga twojemu dziecku tak dokuczac. Moze z ich wychowawczynia pogadasz? Razem do klasy chodza z twoim synem?

Musisz interweniowac. Nie moga twojemu dziecku tak dokuczac. Moze z ich wychowawczynia pogadasz? Razem do klasy chodza z twoim synem?
Będę internowała jutro chodzą z nim do klasy tylko od razu uderzam do dyrekcji bo do wychowawczyni nie ma co bo maja nową i z tego co się dowiedziałam to nie tylko ja idę bo te gnojki jeszcze dziś jedna dziewczynkę uderzyli i matka tez idzie

Jak mnie brzuch boli z nerwów

Będę internowała jutro chodzą z nim do klasy tylko od razu uderzam do dyrekcji bo do wychowawczyni nie ma co bo maja nową i z tego co się dowiedziałam to nie tylko ja idę bo te gnojki jeszcze dziś jedna dziewczynkę uderzyli i matka tez idzie

Jak mnie brzuch boli z nerwów
Misianka nie stresuj sie!!! Nie powinnas!! To moze umow sie z mama tej dziewczynki i idzcie razem.

reklama
Misianka nie stresuj sie!!! Nie powinnas!! To moze umow sie z mama tej dziewczynki i idzcie razem.
Już się zgadałam z nią na jutro ale powiem ci że mam już dość nawet byłam dziś u dyrekcji innej szkole tzn w tej co młodszy chodzi do oddziału przedszkolnego ale pani dyrektor nie było ale sekretarka mi powiedziała że nie było by problemu bo miejsce jest ale tez nie chce aby to wyglądało na ucieczkę

Do góry