reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja po badaniu. Szyjka nadal przykrotka ale w normie. Mam podniesiona dawke euthyroxu. Ale dzidzia rozwija sie pieknie! 1 kg zywej wagi :) taka jest piekna:
1504720605-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna foteczka !!! bardzo się ciesze ;)

Będę internowała jutro chodzą z nim do klasy tylko od razu uderzam do dyrekcji bo do wychowawczyni nie ma co bo maja nową i z tego co się dowiedziałam to nie tylko ja idę bo te gnojki jeszcze dziś jedna dziewczynkę uderzyli i matka tez idzie

Jak mnie brzuch boli z nerwów

Bardzo Ci współczuję i popieram decyzję od razu do dyrektorki !!

Postaraj się nie denerwować (wiem, wiem łatwo się mówi ... ale się postaraj )

Witam się porannie. Od 5 nie spię bo jakaś zdenerwowana jestem... Więc wstałam i krzątam się po domu.

Dzis kalendarz pusty więc go nie wstawiam :)

Cześć kochane :)
@misianka trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy! Bądź silna i nie daj się zbyć. Każde dziecko ma prawo w szkole czuć się akceptowane i mieć poczucie bezpieczeństwa. Jeśli tak nie jest - należy interweniować. Tym bardziej, że z tego, co zrozumiałam - to nie pierwszy raz. Dyrekcja i kadra pedagogiczna powinna zorganizować spotkanie wszystkich zainteresowanych (koniecznie też rodziców tych chłopców) i wspólnie wypracować rozwiązanie. Z przenoszeniem poczekaj, wzmacniaj swojego syna, dawaj mu dużo wsparcia :)
@M@gda cieszę się że wszystko ok, Żywia jest piękna :) witaj w klubie 1kg :)
@Rossiczka super, że cukry w normie.

Mnie niestety cały czas boli to spojenie, najgorzej, przy zmianie pozycji. Nie jest tak, że nie mogę wytrzymać i jest to ból nie do zniesienia, więc jeszcze się nie wkręcam. Liczę na to, że gorzej nie będzie i nie skończy się to jakimś poważnym rozejsciem. Rozmawiałam z koleżankami, i prawie każda tak miała. A przede mną dwie grube imprezy - spędzę je chyba za stołem ;)
Któraś z Was prosiła o zdjęcie po fryzjerze. Nic nowego nie zrobiłam, odswiezylam tylko czarny kolor i zrobiłam jedno czerwono-rude pasemko od spodu :) Mąż śmieje sie, że prawdziwa natura wyszła na jaw :)
Chce dziś zamówić zestaw kocyk minky z grubszym zimowym wypełnieniem + poduszka. Brać jeden zestaw czy dwa? Czy oprócz tego i tak jeszcze pościel?

reklama
Do góry