reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Co do butelek to nie wiem. Raczej plastikowe, mi tam nie przeszkadzały, z pierwszym miałam z AVENTU a z drugim TT
Teraz raczej postawie na te TT chociaż nie wiem jeszcze.

@Angella210 suepr gratulacje wizyty i kilograma a nawet ponad ;)

Co do zakupów to przydał by mi się z tysiąc luźny jak nie wiecej, kupiłam bym kokon, piękna pościel, kocyk, śpiworek... Ahhh jest tego trochę ;) ale wszytko się kupi z czasem.

U nas też pierwsze dziecko i też synek[emoji4] Ja obstawiam Filipa, mąż powoli się przekonuje. Podoba mi się jeszcze Jakub, Fryderyk, Tymoteusz, Maksymilian. A Wy jakie macie typy? [emoji4] zgadzacie się z mężem?[emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie dyskutujemy o tym. On chce jak najbardziej oryginalne bo sam ma takie a ja chcę poczuć to coś szczególnego przy tym imieniu. Jeszcze się zastanawiamy [emoji4] A Twoje typy bardzo ładne [emoji3]

Jaki tu spokój nananana, nic się nie dzieje nananana :D dzień doberek! Niewyspana jestem że hej, ciężka noc... ale widok malenkich ciuszków na suszarce po wczorajszym praniu tak mnie rozczulil, że nawet o tym zapomniałam :) robie sobie zielona herbatę z pigwa i śniadanie i wracam na razie do łóżka :)

Na razie dyskutujemy o tym. On chce jak najbardziej oryginalne bo sam ma takie a ja chcę poczuć to coś szczególnego przy tym imieniu. Jeszcze się zastanawiamy [emoji4] A Twoje typy bardzo ładne [emoji3]
Łooo to teraz będę w głowę zachodzić jak twój partner ma na imię :D:D

reklama
Do góry