reklama
@Karolcia90, gratulacje, jaka już duża dziewczynka
A ja już po zakupach, upatrzyłam wózek i w tym tygodniu jeszcze go kupimy. Chociaż najprzyjemniejszą rzeczą była i tak pyszna pizza na koniec. Tak się najadłam, że teraz nie mogę się ruszyć. No cóż uroki ciąży
A ja już po zakupach, upatrzyłam wózek i w tym tygodniu jeszcze go kupimy. Chociaż najprzyjemniejszą rzeczą była i tak pyszna pizza na koniec. Tak się najadłam, że teraz nie mogę się ruszyć. No cóż uroki ciąży
Ostatnia edycja:
Karolciu Gratulacje 1 kg !!!! Padiq Wiem wiem ze zawsze mozna postarac sie o kolejne L4 jesli lekarz da, dzis dostalam tel z pracy ze musze isc po zaśw.do gina o zdolnosci do pracy i z nim do lekarza medycyny pracy czy mi pozwoli .masakra jakas jestem na urlopie ,bo odrazu po zwolnieniu wysłali mnie i nikt nic nie mowil a tu dzis zonk. żebym wiedziala to bym odrazu zgarnela na ostatniej wizycie a tak musze w kolejke sie wepchac w pt a w pn w kolejce do kolejnego.....
Karolcia90 super waga
Dziewczyny ale mnie brzuch rozbolał przez cholerna windę bo znów się zacięła i musiałam na 5 piętro się wspinać Idę się położyć aby puściło
Dziewczyny ale mnie brzuch rozbolał przez cholerna windę bo znów się zacięła i musiałam na 5 piętro się wspinać Idę się położyć aby puściło
Angella210
Fanka BB :)
Ja dzisiaj poszłam na spacer i normalnie miejscami było mi ciężko powietrza złapać...aż zaczynam się siebie bać A miałam taką dobrą kondycję.No nic trzeba będzie jak najszybciej wziąć się za siebie po porodzie
Odpocznij, mam nadzieję że już lepiej?Karolcia90 super waga
Ostatnio też brakuje mi powietrza, myślę że to normalne na naszym etapie ciąży.Ja dzisiaj poszłam na spacer i normalnie miejscami było mi ciężko powietrza złapać...aż zaczynam się siebie bać A miałam taką dobrą kondycję.No nic trzeba będzie jak najszybciej wziąć się za siebie po porodzie
Tak już lepiej puściło objadam się jużOdpocznij, mam nadzieję że już lepiej?
reklama
Co do kondycji to się o nią nie bój maluszek da ci wycisk wiec kondycja będzie a jak już zacznie raczkować albo chodzić to już nawet nie mówięJa dzisiaj poszłam na spacer i normalnie miejscami było mi ciężko powietrza złapać...aż zaczynam się siebie bać A miałam taką dobrą kondycję.No nic trzeba będzie jak najszybciej wziąć się za siebie po porodzie