reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Karolcia rok temu udalo nam sie wygrac 700zl do IKEI hihi:D 1 wygrana w zyciu:)
Allime firma Bellamy tak jak Rossiczka napisala :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Millo krzywda mu się nie dzieje [emoji6] przy nadmiarze wrażeń leżakowanie nie będzie wielką przeszkodą [emoji6]. Zanim zjedzą obiad i się położą to zostaje 45-60 minut leżenia [emoji6]. Moja chrześnica od 9 miesiąca nie spała w dzień (wcześniejsze 3 miała 2 drzemki po 15 minut) a w przedszkolu zasypiała jako jedna z pierwszych i nie było to dla niej żadnym problemem [emoji6]. Nie ma dziecka, które w końcu nie przysypia [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Wracam do was powoli. Czytam co piszecie i probuje się znów wbić w rytm.
I zaczynam z leżakowaniem... otóż... ja spalam może 2 razy przez całe przedszkole i oba oznaczały, że bierze mnie choroba. Za to przedszkolanki mialam fajne i mogłam się bawić, byle nie budzić dzieci, więc rysowałam, liczyłam rybki, oglądałam książeczki, karmiłam żółwia ale i tak po roku panie przeniosly mnie do zerówki, gdzie nie musiałam spać.

heh no to mam nadzieje,że i u nas jakos to bedzie z tym leżakowaniem;p

Był już co prawda temat łóżeczek, ale dopiero mam czasu wiecej teraz. My mamy takie po Leosiu(oN dostanie nowe łóżko po przeprowadzce) i uwielbiam je;D

Kupiłam takie używane, nawet w tym samym kolorze. Ale choreła droga była i tak. Z tym, że moje nie ma szuflady na dole.

Kupiłam takie używane, nawet w tym samym kolorze. Ale choreła droga była i tak. Z tym, że moje nie ma szuflady na dole.
Śliczne jest to lozeczko. Ale cana kosmiczna. Ja widziałam używane po 700zl. [emoji15] [emoji15]
Ale wygląda rewelacyjnie.

m3sx3e3k25iia4nv.png

To chyba pierwszy kilogram na forum :D gratulacje!

Meble jeszcze nie złożone. Wczoraj tylko za łóżeczko się wzięliśmy :D dziś pewnie komoda albo szafa. Jak będzie gotowe to wstawię zdjęcie. Póki co nabiera mocy urzędowej jak to mówi mój Ł hihi
Haha mocy urzędowej, to chyba u każdego faceta działa ten tryb :) wstaw koniecznie zdjęcie. Czekam z niecierpliwością. My jedziemy jutro po mebelki, ciekawe ile u mnie będzie stało, zanim mąż się za to weźmie ;)

Ostatnia edycja:
Karolcia90 no pięknie 1 kg, brawo :) niesamowite, że te nasze dzieciaczki już takie duże :D a jeszcze niedawno oglądaliśmy serduszka na usg i nerwówka. Teraz to już z górki ;)

Wracam do was powoli. Czytam co piszecie i probuje się znów wbić w rytm.
I zaczynam z leżakowaniem... otóż... ja spalam może 2 razy przez całe przedszkole i oba oznaczały, że bierze mnie choroba. Za to przedszkolanki mialam fajne i mogłam się bawić, byle nie budzić dzieci, więc rysowałam, liczyłam rybki, oglądałam książeczki, karmiłam żółwia ale i tak po roku panie przeniosly mnie do zerówki, gdzie nie musiałam spać.

Dobrze że znowu z nami jesteś.

Dzięki kochana, będę szukać :)
Czuje się przy Was jak żółtodziób, zero orientacji w tych wyprawkach :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj się ja też nic nie wiem i nic nie mam. Jeszcze mamy trochę czasu by to nadrobić [emoji4] nawet nie wiem czym się różni pajacyk od body... i takietam... [emoji53]

reklama
Karolcia piękna waga dzidzi! Gratuluję!
Magda witaj ! Fajnie że już jesteś z nami!

My z chłopakami wróciliśmy ze spaceru i dosłownie padłam na łóżko. Coś mnie brzuch pobolewa i chyba żołądek... ehhh mam nadzieję że przejdzie bo znowu od rana mam mega dużo zalatwień.. . Powoli mam dość tej budowy, już bym chciała tam zamieszkać ;-)

Do góry