reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry :)
Ja dziś w miarę dobrze spałam, o 6:00 zadzwonil budzik Męża i wstał szybciutko, poszedł do salonu i siedzi tak cicho, myślę sobie co on tam wyczynia - a mój kochany po cichutku skupiony układa puzzle :) ale nas wzięło, sprawia nam to tyle radości, że hej. Skończymy ten obraz (zawiśnie u nas w sypialni, bo oddaje taki "spokój") po czym kupujemy jakieś nadające się do Lenki do pokoju i ułożymy coś dla Niej :)
Boże, nutella! Ja kupiłam swoją dobre kilka miesięcy temu i zapomniałam, zaraz bede grzebać w szafce, bo wiem gdzie stoi :)
Dziś w planach kupno łóżeczka i materaca :) czy kupujecie łóżeczko z całym opuszczonym bokiem czy tylko wyjmowanymi szczebelkami? Czy z możliwością doczepienia kółek? :)
Powodzenia na wizytach Kochane!

reklama
Przeczytałam i też chcę nutelle [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ty już po śniadaniu, zostaw nutelle [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marti92 właśnie sobie uświadomiłam, że ja też MUSZĘ zjeść kanapkę z nutellą [emoji23][emoji6] właśnie dopisałam do listy zakupowej [emoji6]. Mam olbrzymią nadzieję, że zanim obudzę się drugi raz jakimś dziwnym cudem znajdzie się ona w domu [emoji16].

@bea25ta nie martw się o pralkę tylko może na spokojnie rozłóż to pranie na kilka dni? Pralka pralką, ale dla Ciebie to też będzie męczące tak wszystko na raz [emoji6]

Jakby się dało to chętnie przesłałabym Wam część zawartości mojej lodówki.. Mąż się nabija, że od kiedy jestem w ciąży to chyba się boję głodu [emoji12] kupuję jakieś niewyobrażalnie duże ilości jedzenia, których nie jesteśmy w stanie przerobić.. A ja po prostu zjadłabym wszystko na raz [emoji16] i tak kupuję co mi wpadnie w oko [emoji6]..

Wracam jeszcze na godzinkę spać [emoji6]. Miłego dnia [emoji16][emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Coś niedziela nie sprzyjała spokojowi w związkach.. U nas awantura od rana wisiała w powietrzu i jak wybuchnęliśmy to się nam tylko goście "chowali po kątach".. Było mi strasznie wstyd za taką spinę przy innych, że się nie powstrzymałam do chwili, aż zostaniemy sami, ale w ciąży szybciej wybucham i trudniej mi się uspokoić.. Niby się dogadaliśmy, dziś było ok, ale z racji zbliżającej się wielkimi krokami wyprawy do teściów jestem już rozdrażniona i podejrzewam poranną powtórkę z rozrywki (zwłaszcza, że będę niewyspana.. Od 3 godzin się kręcę.. Ale przynajmniej nadrobiłam forum [emoji6]). Poproszę o kciuki by mąż zachował więcej zimnej krwi niż ja i nie dał się sprowokować [emoji6] (i grzecznie wykonał listę zadań którą mu przygotowałam na jutrzejsze przedpołudnie [emoji23])..

@Millo mam nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie się tak samo podobał, a Ty szybko odpuścisz stres i obawy. Jak Leo to wyczuje to szybko mu entuzjazm opadnie i będziecie oboje się męczyć z tematem przedszkola.. A jest to dla niego najlepsze rozwiązanie [emoji6].

@MagMag świetny wózek [emoji6]. A masz jakieś zdjęcie łóżeczka [emoji6]? Szukam inspiracji, teściowa bardzo chce kupić JUŻ i musimy się na coś zdecydować [emoji6] (choć początkowo będziemy korzystać z dostawki [emoji6] tak myślę [emoji6]) .

@Rossiczka miłego odpoczynku u mamy [emoji6] na długo zostajesz [emoji6]? Życzę, żeby prognozy się sprawdziły i pogoda dopisała [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro wieczorem już wracamy :-) tęsknię za T. :-(

@maggie91 ja kupuję takie z wyjmowanymi szczebelkami, a potem można całkiem bok zdjąć i jest tapczanik :)

@Karolcia90 to my tak samo mamy z lodówką. Z tym że u nas ja sama wszystko pożeram xD A żarcia jak dla pułku wojska xD

A u mnie jest nutella :D No może nie tyle nutella co krem wedlowski :) Kupujemy ten ciemny bo dla mnie cała reszta jest za słodka ^^ I tak sobie podjadam codziennie poł bułeczki [emoji14]

@Ankuś wy dziś z pieskiem próbujecie na zabieg, tak? Dobrze pamiętam?

@Rossiczka a jak Twoje dłonie? Lepiej już?

Wizytującym życzę pięknie stukających serduszek :) Ja wczoraj słyszałam swoje. Ciśnie jak pożądna pompa <3

Karolcia kciuki zaciśniete za meza by podołal i by obylo sie bez dodatkowych klotni:)
Maggie my mamy lozeczko z wyjmowanym bokiem i takie tez polecam:)

Ja tez juz nie spie bo mąz pojechal na 6:30 czatować pod Biedre zeby kupic ten drewniany wieszak rame z gazetki:D i sie udalo:)jupiij

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wysłałam męża do pracy,wypiłam wodę z cytryna i jeszcze bardziej mnie ciągnie na ta nutelle :( idę się zdrzemnąć jeszcze przed zajęciami,ale nie wiem jak przeżyje drugi raz po przebudzeniu,ze jednak tej nutelli nie ma :( będę musiała coś wymyślić innego na śniadanie,a nutelle kupić po południu :D
Miłego dnia i powodzenia na wizytach.

reklama
@Eraja to jakieś mocnozaognione uczulenie. Leki na alergie pomagają, bo nie drapie się więc powoli się odnawia skóra. Ale dłoni do reklamy jeszcze nie mam ;-)

Co do łóżeczka ja jestem z klupsia zadowolona. Ja mam z wyjmowanymi szczebelkami. Mogę dziecko i tak potrafi wypaść w nocy. Tobiasz tak się przez sen kręci.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry