reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Natkaa01 mi jeszcze się bardzo podobały imiona Iga i Inga, ale też nie do przejścia dla mojego męża.. Uparł się Łucję i na początku bardzo się przy tym upierał.. Na szczęście już odpuścił, bo dyskutowałam z nim o ewentualnej zmianie nazwiska jeśli musiałaby być Łucja [emoji23][emoji16].

@Millo dziś Leo też na 9 [emoji6]? Życzę dużo sił Tobie [emoji6] aby odstawienie go codziennie było łatwiejsze [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooooo nie, nie dość ze nad morzem to jeszcze z takim śniadaniem :) pozytywnie zazdraszczam ;)

A jak z lotem nie odczułas żadnych dyskomfortow?

U mnie dzisiaj wyjątkowo pospane, teraz tylko czekam aż mi się Letrox wchłonie i myślę o jedzeniu...

Miłego dnia dziewczyny! Podobno od dzisiaj ma być bardzo ciepło pijcie dużo wody i korzystacie z cienia :*

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego zawsze mówię, że kocham Gdansk :-)

Co do lotu to żadnego odczucia, poza tym sam lot to z 40 minut trwa, nawet chyba samolot nie osiąga pełnej wysokości. Dolegliwości zero. Z tym że ja przez pięć lat życia pracowałam jako stewardessa. Więc ja nigdy dolegliwości nie mam

witam dziewczyny,ja tez juz nie spie od 6.Mąż pierwszy dzień po urlopie do pracy .ja wracam w piatek nie wiem jak bede funkcjonoawac po 2,5 miesiaca zwolnienienia i czy wogle dam radę :( jakis mam dzisiaj zły dzien chyba oby mi sie poprawiło:(

@Natkaa01 mi jeszcze się bardzo podobały imiona Iga i Inga, ale też nie do przejścia dla mojego męża.. Uparł się Łucję i na początku bardzo się przy tym upierał.. Na szczęście już odpuścił, bo dyskutowałam z nim o ewentualnej zmianie nazwiska jeśli musiałaby być Łucja [emoji23][emoji16].

@Millo dziś Leo też na 9 [emoji6]? Życzę dużo sił Tobie [emoji6] aby odstawienie go codziennie było łatwiejsze [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
A na jakie imię się zdecydowaliście?

U nas była Jagoda, Łucja, Helena, Zofia i Kornelia.
Padło na Helke :-)
Wszystkie imiona bardzo ładne :) U nas niektórzy krytykowali Sarę, ale przecież to nasza decyzja. Ja nie lubię zdrobnień a to imię jest na tyle krótkie, że tego nie wymaga. Zresztą mamy dość długie nazwisko więc pasuje. Chociaż kiedyś słyszałam od Jagody zdrobnienie Jagusia i bardzo mi się podobało ;)

Wszystkie imiona bardzo ładne :) U nas niektórzy krytykowali Sarę, ale przecież to nasza decyzja. Ja nie lubię zdrobnień a to imię jest na tyle krótkie, że tego nie wymaga. Zresztą mamy dość długie nazwisko więc pasuje. Chociaż kiedyś słyszałam od Jagody zdrobnienie Jagusia i bardzo mi się podobało ;)
To możemy sobie piątkę przybic, bo ja też nie lubię zdrobnien zwłaszcza na "ś".się kończących. Dlatego mam w domu Tobiasza :-)
Zdrobnienie Hela, Helka mi się podobają więc ok.

reklama
Ty już po śniadaniu, zostaw nutelle [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To było pierwsze śniadanie. Teraz czas na drugie [emoji16] [emoji16] [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry