@Rossiczka myślałam, że na dłużej zostajecie [emoji6] dziś ma być podobno upalnie więc jakby co to życzę udanego plażowania [emoji6].
Dołączam do fanek imienia Jagoda [emoji6]. Podoba mi się też Kalina, ale mąż nie chciał się zgodzić ani na jedno ani na drugie..
@Eraja ja niestety olbrzymie ilości wyrzucam [emoji52]. Zawsze mi przykro, że się tyle marnuje.. Ale co zrobić jak mąż wcale nie ma ochoty na 3 różne obiady jednego dnia [emoji23]..
@Ankuś jeśli dziś Roksi ma zabieg to trzymam kciuki [emoji8] i za Ciebie by stres trochę wyluzował [emoji8].
@Millo mąż wstał przed 7 i sam z siebie zrealizował 3 punkty z listy zadań (chociaż jeszcze jej nie widział [emoji23]) dodatkowo zmobilizował szwagra do pomocy więc robota pali im się w rękach [emoji16] i zrobili już połowę rzeczy do których mąż potrzebuje drugiej pary rąk [emoji6]. Całe szczęście bo nastrój na kłótnie mi w nocy minął [emoji23].. Chociaż nadal nie mam w domu nutelli [emoji6]
Ja chyba powinnam dziś kupić gdzieś kostium kąpielowy.. Obawiam się, że nie wcisnę tyłka już w te co mam, a planujemy się wybrać w końcu na jakiś basen [emoji6]. Muszę tylko spytać Pana doktora dziś co by mi polecił na ewentualne problemy po basenie.. Mam straszne obawy, że coś mi się przypałęta.. Nie mogę się doczekać spojrzenia na naszą małą Królewnę [emoji7]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom