Karolcia90
Fanka BB :)
Coś niedziela nie sprzyjała spokojowi w związkach.. U nas awantura od rana wisiała w powietrzu i jak wybuchnęliśmy to się nam tylko goście "chowali po kątach".. Było mi strasznie wstyd za taką spinę przy innych, że się nie powstrzymałam do chwili, aż zostaniemy sami, ale w ciąży szybciej wybucham i trudniej mi się uspokoić.. Niby się dogadaliśmy, dziś było ok, ale z racji zbliżającej się wielkimi krokami wyprawy do teściów jestem już rozdrażniona i podejrzewam poranną powtórkę z rozrywki (zwłaszcza, że będę niewyspana.. Od 3 godzin się kręcę.. Ale przynajmniej nadrobiłam forum [emoji6]). Poproszę o kciuki by mąż zachował więcej zimnej krwi niż ja i nie dał się sprowokować [emoji6] (i grzecznie wykonał listę zadań którą mu przygotowałam na jutrzejsze przedpołudnie [emoji23])..
@Millo mam nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie się tak samo podobał, a Ty szybko odpuścisz stres i obawy. Jak Leo to wyczuje to szybko mu entuzjazm opadnie i będziecie oboje się męczyć z tematem przedszkola.. A jest to dla niego najlepsze rozwiązanie [emoji6].
@MagMag świetny wózek [emoji6]. A masz jakieś zdjęcie łóżeczka [emoji6]? Szukam inspiracji, teściowa bardzo chce kupić JUŻ i musimy się na coś zdecydować [emoji6] (choć początkowo będziemy korzystać z dostawki [emoji6] tak myślę [emoji6]) .
@Rossiczka miłego odpoczynku u mamy [emoji6] na długo zostajesz [emoji6]? Życzę, żeby prognozy się sprawdziły i pogoda dopisała [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Millo mam nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie się tak samo podobał, a Ty szybko odpuścisz stres i obawy. Jak Leo to wyczuje to szybko mu entuzjazm opadnie i będziecie oboje się męczyć z tematem przedszkola.. A jest to dla niego najlepsze rozwiązanie [emoji6].
@MagMag świetny wózek [emoji6]. A masz jakieś zdjęcie łóżeczka [emoji6]? Szukam inspiracji, teściowa bardzo chce kupić JUŻ i musimy się na coś zdecydować [emoji6] (choć początkowo będziemy korzystać z dostawki [emoji6] tak myślę [emoji6]) .
@Rossiczka miłego odpoczynku u mamy [emoji6] na długo zostajesz [emoji6]? Życzę, żeby prognozy się sprawdziły i pogoda dopisała [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom