Zinc
Fanka BB :)
A co to? [emoji4]Też to dostałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to? [emoji4]Też to dostałam
Kostki do zdjęć np jak robisz dzieciaczkowi zdjęcie to ukladasz np . Ze Ma 2 miesiąceMrsMalec a co to jest w tej paczce?
No wiec Leo zadowolony byl w przedszkoluPrzyszlam po Niego i zszedl usmiechniety i "mama moi kolegi płakaly a ja nie" i Dominik mi psul klocki i wylał zupe na podloge.Pani wydaje sie spokoMam nadzieje ze sie Mu nie znudzi Przedszkole i bedzie chetnie chodzil.Poki co mi na chwile ulzyloufff.Dzieki Babeczki:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Taka niespodzianka od meża na przeprosiny . Poczta kwiatowa zawitala u mnie . I co przyjąć przeprosiny ?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam i czekam jeszcze z hippa na trojkat z napisem Emilia w aucieTeż mam te kostki do zdjęć a z innych stron jako gratisy termofor z pestek wiśni i taka malutka zabawkę sensoryczna, taki kwadracik
Od 12 h wydzwania przeprasza caly czas .. ciezko mi tak go trzymac ze zla jestem na niegoKwiatki ładne ale daj mu jeszcze ze dwa dni do zrozumienia ze nie tak łatwo .
Ja nie lubie przekupstwa samego