reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Co to 12h przepraszania. Niech sie wykaze. Ja swojemu dalej nie wybaczylam i trochę go zlewam specjalnie; )Od 12 h wydzwania przeprasza caly czas .. ciezko mi tak go trzymac ze zla jestem na niego
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
No ale decyzja należy do Ciebie, czy chcesz żeby mu wszystko łatwo przychodziło czy wolisz jak zapamięta ta lekcję i dasz mu delikatny wycisk
Śliczne, ale nie odpuść mu za latwo.
Taka niespodzianka od meża na przeprosiny . Poczta kwiatowa zawitala u mnie . I co przyjąć przeprosiny ?
A z jakiej strony ta zabawka??Też mam te kostki do zdjęć a z innych stron jako gratisy termofor z pestek wiśni i taka malutka zabawkę sensoryczna, taki kwadracik
DigitalGirl
Moderatorka
Malec, przykro mi to pisać, ale dla mnie to bardzo słabo wygląda. Może Ci nawrzucać z tak błachego powodu, zachowywać się jak dziecior, potem przyśle kwiatki i jest ok? I tak rozumiem za każdym razem..bo skoro na Ciebie bukiet zadziała to po co zrozumieć i zmienić zachowanie jak wystarczy wydać 150zł. Słabe to..Od 12 h wydzwania przeprasza caly czas .. ciezko mi tak go trzymac ze zla jestem na niego
Poza tym, rozumiem, że chcesz się poradzić na forum, ale jesteś dorosła, masz męża za moment będziesz miała dziecko, a pytasz w sumie obcych kobiet, które nie znają ani Ciebie ani męża ani kontekstu, czy masz przyjąć przeprosiny? Musisz to sama wiedzieć.
mrsMalec
Fanka BB :)
Ja się pytam w sensie zeby poznac opinie co one by zrobiły . Sama podejme decyzje czy mu puszcze to latwo czy nie .Malec, przykro mi to pisać, ale dla mnie to bardzo słabo wygląda. Może Ci nawrzucać z tak błachego powodu, zachowywać się jak dziecior, potem przyśle kwiatki i jest ok? I tak rozumiem za każdym razem..bo skoro na Ciebie bukiet zadziała to po co zrozumieć i zmienić zachowanie jak wystarczy wydać 150zł. Słabe to..
Poza tym, rozumiem, że chcesz się poradzić na forum, ale jesteś dorosła, masz męża za moment będziesz miała dziecko, a pytasz w sumie obcych kobiet, które nie znają ani Ciebie ani męża ani kontekstu, czy masz przyjąć przeprosiny? Musisz to sama wiedzieć.
Też mam te kostki do zdjęć a z innych stron jako gratisy termofor z pestek wiśni i taka malutka zabawkę sensoryczna, taki kwadracik
Termofor mam, ale zabawkę kwadracie skąd można?
walczacamama
Fanka BB :)
Też wysłałam wygląda to całkiem sympatycznie.Link do: Strona główna na tej stronce sie logowałam i dostałam w prezencie
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja już po wizycie. Lekarz trochę mnie uspokoił.Zbadał dokładnie i powiedział, że nic złego się nie dzieje. Szyjka rzeczywiście trochę się skróciła dlatego mam teraz więcej odpoczywać. A te ostatnie plamienia mogły być spowodowane stresem jak i tym, że ostatnio zbyt się nie oszczędzałam. Sara ma już 710 g. i wszystko jest dobrze