reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Pieszczoszka, a gorzka czekolada Ci nie pomaga zastopować chętkę na słodkie? Mój teść je takie powyżej 80% kakao i z cukrem ma się dobrze. Może to by Cię jakoś ratowało? Kurcze, nie wiem jak Ci doradzić. Sama też bym pewnie popełniała takie grzeszki... :(

Ależ te Wasze dzieciątka wysoko siedzą. Mój to ciągle pod pępkiem. Im niżej tym lepiej ^^ Chwilę temu znów wcisnął mi się w prawe biodro. O wyprostowaniu się mogłam zapomnieć na ponad 30 min :D Łobuziaczek mój :)

reklama
Pieszczoszka, a gorzka czekolada Ci nie pomaga zastopować chętkę na słodkie? Mój teść je takie powyżej 80% kakao i z cukrem ma się dobrze. Może to by Cię jakoś ratowało? Kurcze, nie wiem jak Ci doradzić. Sama też bym pewnie popełniała takie grzeszki... :(

Ależ te Wasze dzieciątka wysoko siedzą. Mój to ciągle pod pępkiem. Im niżej tym lepiej ^^ Chwilę temu znów wcisnął mi się w prawe biodro. O wyprostowaniu się mogłam zapomnieć na ponad 30 min :D Łobuziaczek mój :)
Mój też tak nisko siedzi i kopie mnie we wrażliwe strefy i potem mam cale obolale zaraz nad wzgórkiem łonowym i pęcherz to jego ulubione miejsce i koniec czasem gdzieś wyżej sie przesunie ale rzadko.

jestem okropna :((( nie umiem sobie odmawiać :((( tak mi ciężko z tą cukrzycą :(( wczoraj na wieczór się tak najadłam ,że wywaliło mi ponad 160... Dziś się w dzień pilnowałam a teraz na wieczór nie wiem co mnie napadło i zjadłam budyń czekoladowy :( mam takie wyrzuty sumienia :( sama sobie szkodze i pewnie skończy się na insulinie
Ehh kochana ja zawsze sobie myśle właśnie jak to jest. Wcześniej nie wiedziałaś i żyłas!! To teraz jak sobie raz na jakoś czas pozwolisz to wydaje mi się że nic się nie stanie ;(, chociaż nie wiem nie znam się i nie chce ci źle doradzić. ja też bym nie dała rady. Nie wiedziała bym co jeść i jak żyć. Mam nadzieję że jutro wyniki wyjadą ok.

Tule ;*

Mój też tak nisko siedzi i kopie mnie we wrażliwe strefy i potem mam cale obolale zaraz nad wzgórkiem łonowym i pęcherz to jego ulubione miejsce i koniec czasem gdzieś wyżej sie przesunie ale rzadko.
Pęcherz <3 Nie wiem czy im tam cieplej od niego czy jak o_O Ale dzięki temu że On się tam w niego wtula to sikam teraz jak dziad z chorą prostatą xD Pocieszam się tym że woli środek i prawą stronę brzucha. Jakby mi tak siadł na wątrobie, o to by bolało :D

jestem okropna :((( nie umiem sobie odmawiać :((( tak mi ciężko z tą cukrzycą :(( wczoraj na wieczór się tak najadłam ,że wywaliło mi ponad 160... Dziś się w dzień pilnowałam a teraz na wieczór nie wiem co mnie napadło i zjadłam budyń czekoladowy :( mam takie wyrzuty sumienia :( sama sobie szkodze i pewnie skończy się na insulinie
Jestem nudna z tym siemieniem lnianym, ale jest też polecane przy dietach, bo ten kisiel z duża ilością błonnika oblepia jelita i zmniejsza wchłanianie cukrów, więc może chociaż trochę pomoże. Albo poszukaj jakiś dobrych przepisów. Ja np. robię sobie takie brownie tylko z płatków owsianych,mleka,banana i kakao, i np kilka wiśni na wierzch, to nie powinno tak podnosić cukru jak słodycze. Też swego czasu piekłam chleb z płatków owsianych, siemienia lnianego i różnych ziaren - bardzo dobry wychodził, prosty i szybki i też nie powinien podnosić cukru. Jeśli będziesz chciała mogę ci podać proporcje :) Głowa do góry, powoli się przestawisz.

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Do góry