reklama
Superaśnie :* Gratulujęu nas na usg wszystko ok, waży około 700 gr, i wciąż jest ponad tydzień większy niż wskazuje termin.
Byliśmy przed wizytą w sklepie dziecięcym i oglądaliśmy wózki i mamy wybrany
JaneHeart
Fanka BB :)
Super [emoji169] Jaki wybraliście?u nas na usg wszystko ok, waży około 700 gr, i wciąż jest ponad tydzień większy niż wskazuje termin.
Ja się zabieram za pakowanie, bo jutro lecimy [emoji38][emoji574] Tak się cieszę! Zrobiłam listę rzeczy, żeby Konrad posprawdzał czy wszystko wzięłam, bo istatnio nie potrafię wyjść z domu żeby czegoś nie zapomnieć [emoji28]
Co do szczepionek to najgłośniej krzyczą ci co niestety mało wiedzą i robią burzę, straszą ludzi...wkurza mnie to, bo przez to każdy ma teraz stresa przed szczepionką, "a nóż.." coś się stanie...Ja też na pewno będę szczepić. Najważniesze żeby dziecko było w pełni zdrowe przed podaniem szczepionki i to jest sprawa której możemy przypilnować, bo lekarz może czasem podejść rutynowo
A Maks dzisiaj ugniata mi pęcherz cały dzień Latam siku jak głupia jak tylko mi dociśnie [emoji28]
Macie czasem takie uczucie jakby wam serce mocno waliło i ciężko się oddycha? Ja tak miewam i nie wiem czy to normalne w ciąży.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
jestem okropna (( nie umiem sobie odmawiać (( tak mi ciężko z tą cukrzycą ( wczoraj na wieczór się tak najadłam ,że wywaliło mi ponad 160... Dziś się w dzień pilnowałam a teraz na wieczór nie wiem co mnie napadło i zjadłam budyń czekoladowy mam takie wyrzuty sumienia sama sobie szkodze i pewnie skończy się na insulinie
mrsMalec
Ja tak mam jak mała mi wie wypina pod zebrami ostatnio tak buszuje w brzuszku ze z kazdej strony ją czujeSuper [emoji169] Jaki wybraliście?
Ja się zabieram za pakowanie, bo jutro lecimy [emoji38][emoji574] Tak się cieszę! Zrobiłam listę rzeczy, żeby Konrad posprawdzał czy wszystko wzięłam, bo istatnio nie potrafię wyjść z domu żeby czegoś nie zapomnieć [emoji28]
Co do szczepionek to najgłośniej krzyczą ci co niestety mało wiedzą i robią burzę, straszą ludzi...wkurza mnie to, bo przez to każdy ma teraz stresa przed szczepionką, "a nóż.." coś się stanie...Ja też na pewno będę szczepić. Najważniesze żeby dziecko było w pełni zdrowe przed podaniem szczepionki i to jest sprawa której możemy przypilnować, bo lekarz może czasem podejść rutynowo
A Maks dzisiaj ugniata mi pęcherz cały dzień Latam siku jak głupia jak tylko mi dociśnie [emoji28]
Macie czasem takie uczucie jakby wam serce mocno waliło i ciężko się oddycha? Ja tak miewam i nie wiem czy to normalne w ciąży.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ja mam dzisiaj co chwilę na coś ochotę. Właśnie smażę naleśniki.Ja też będę szczepić swoje dziecko.Nawet nie pomyślała,że nie zrobię tego.Ale mam chęć na racuchy z jabłkami albo bananem...Idę chyba zrobić bo nie wytrzymam
@gie_er Na jakim świecie my żyjemy w ogóle.Człowiek człowiekowi wilkiem..
@Eraja Uśmiałam się z tej pizzy
@Ankuś Oooo matko....ale wygląda apetycznie Mogłabym jeść i jeść dzisiaj słodkie
Ciasto ze śliwkami pyszne, jak chcesz wrzucę później przepis. Jest puszyste mniam.
Ostatnia edycja:
Super [emoji169] Jaki wybraliście?
Jedo Fyn , kolorystyka nie wybrana, a musimy mieć duże pompowane koła bo bardzo nierówne chodniki u nas
Załączniki
Super, gratulujęu nas na usg wszystko ok, waży około 700 gr, i wciąż jest ponad tydzień większy niż wskazuje termin.
My już zamówiliśmy i opłaciliśmy wózek, mój wymarzony, także bardzo się cieszę.
gie_er
Kochana ciężko Ci się przestawić z dnia na dzień, ale może poszukaj jakis konkretnych przepisów i spróbuj je dopasować do siebie. Może są jakieś "słodkości" które możesz zjeść a nie wywalą Ci cukru?jestem okropna (( nie umiem sobie odmawiać (( tak mi ciężko z tą cukrzycą ( wczoraj na wieczór się tak najadłam ,że wywaliło mi ponad 160... Dziś się w dzień pilnowałam a teraz na wieczór nie wiem co mnie napadło i zjadłam budyń czekoladowy mam takie wyrzuty sumienia sama sobie szkodze i pewnie skończy się na insulinie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja miewam niestety :/ a serce mi tez tak waliło szybko dzis rano,ze masakra i właśnie myślałam czy do lekarza nie iść,ale widzę,ze to się zdarza w ciąży. Tak czy siak warto powiedzieć lekarzowi chyba.Super [emoji169] Jaki wybraliście?