To wrzucę jutro na forum kucharkowe, dam znać jak już będzie.@Ankuś Wrzuć przepis.Na pewno skorzystam Ja najadłam się racuchów a mimo tego mam ochotę na nachosy
@pieszczoszka1988 Nie jedna z nas by nie wytrzymała bez słodkości. Doskonale Cię rozumie.Nie miej do siebie pretensji.
@JaneHeart Udanego wyjazdu
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Ja dzisiaj Twoje placuszki z cukinii robiłam, mimo że nie miałam pietruszki i cebuli to wyszły bardzo smaczne :-)To wrzucę jutro na forum kucharkowe, dam znać jak już będzie.
Nie chciało mi się do sklepu dzieciaka w tą pogodę ciągnąć
CarlaR
Fanka BB :)
Ja kiedyś w pracy jak robiliśmy paczki od szefa dla ludzi potrzebujących na święta, strasznie się nacielam bo jestem po prostu naiwna. Skończyły nam się już paczki a przyszedł zaniedbany facet i mówił że ma dzieci na utrzymaniu bo żona zmarła itp. Walnął nawet z jakiej jest gminy. Ja się oczywiście rozczulilam bo sama bym nie oszukala i przez taki pryzmat patrze zazwyczaj też na świat. No i się pożałowałam chłopa i durna dałam mu 5 dyszek bo akurat tyle miałam w portfelu. Wyszedł szczęśliwy, ja też bo pomoglam ale coś mnie tknelo i zadzwoniłam do gminy zjako której niby pochodził. Pogadalam z babką z opieki spolecznej, skojarzyła gościa. Okazało się, że pijak, żonę i dzieci zostawił itp itd także od tamtej pory jestem ostrożna.Ja nie wiem skąd w ludziach taka znieczulica. Kiedyś po osiedlu chodziła pani i prosiła o jedzenie i pytała o ubrania na zimę i o buty, ale moje kopyto było za duże, to poprosiłam żeby wróciła za 2 dni pojechałam do ciucholandu kupiłam kozaki i jej dałam.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Fanka BB :)
Ja szczepić będę, ale nie podjęłam decyzji jeszcze czy skojarzonymi czy tymi na NFZ, jakoś źle nie znosiła Nadia szczepień jedynie po MMR mieliśmy gorączkę po 40 stopni i wymioty. Mam nadzieję że i tym razem wszystko będzie dobrze [emoji4]
Cieszę sięJa dzisiaj Twoje placuszki z cukinii robiłam, mimo że nie miałam pietruszki i cebuli to wyszły bardzo smaczne :-)
Nie chciało mi się do sklepu dzieciaka w tą pogodę ciągnąć
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziś zrobiłam zdrowy obiad to nikt tego nie chciał jeść Prosiłam żeby starali się przy mnie nie jeść słodkiego ale mogę sobie gadać ... Właśnie S otwarł koło mnie wafle czekoladowe i mam ochote go zabić . Fuck muszę znaleźć w sobie siłe i jakoś wytrwaćBiedna jesteś :-(
A nie możesz gotować dla Was wszystkich zgodnie z tymi zaleceniami? Wszystkim na zdrowie wyjdzie, a Tobie będzie łatwiej.
Ja bym tak zrobiła, tak samo jak wszystkie grzeszki bym z szafek usunęła by mnie nie kusilo ;-)
Koniecznie, myśl że robisz to dla swoich szkrabów. A męża to bym pogoniła do kibla z tymi wafelkami.dziś zrobiłam zdrowy obiad to nikt tego nie chciał jeść Prosiłam żeby starali się przy mnie nie jeść słodkiego ale mogę sobie gadać ... Właśnie S otwarł koło mnie wafle czekoladowe i mam ochote go zabić . Fuck muszę znaleźć w sobie siłe i jakoś wytrwać
I po spaniu. Powiem Wam, że wczoraj przeżyłam chwile grozy. Aplikowałam luteinę wieczorem. Później poszłam siku, a tam krew na papierze. Piekło mnie w środku jak cholera. Bałam sie teraz wstać do łazienki żeby mi tam nic nie chlusnęło, ale czysto. Chyba sie musiałam zadrapać. Ja zeświruję do końca tej ciąży!
reklama
O to jak ja byłam na diecie żołądkowej to mój otworzył przy mnie Delicje. Uruchomiłam swój wzrok nienawiści. Odwrócił się na pięcie i zaniósł je z powrotem do szafki. Nawet sobie jednego nie zjadł, hahahaha ^^ A mówiłam, chcesz - zjedz w kuchni.dziś zrobiłam zdrowy obiad to nikt tego nie chciał jeść Prosiłam żeby starali się przy mnie nie jeść słodkiego ale mogę sobie gadać ... Właśnie S otwarł koło mnie wafle czekoladowe i mam ochote go zabić . Fuck muszę znaleźć w sobie siłe i jakoś wytrwać