reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Madziu najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie I Twojej rodziny ....bardzo mi przykro.
Tyle Cię mocno i Twoja Kruszynke , trzymajcie sie dzielnie !:*

@M@gda Bardzo mi przykro, dużo siły wam wysyłam :*

yuudhqvkh0cpri5e.png

@doublemummy udanych łowów :*

@Oska305 ja mam tak raz na tydzień, może na 2 tygodnie. Nie mam pojecia skąd ta niemoc w udach się bierze. Żylaków nie mam, ciśnienie takie jak zawsze. A wstać z łóżka się nie da. W ciąży dzieją się cuda ^^ Cóż poradzić ;) Dziś już jest lepiej. Także zmywara chodzi, pralka też. Oglądnę z 2 odcinki serialu i wezmę się za sprzątanie łazienki :) O i mannę nam ugotuję. Już Olowi obiecałam, to mi na samą myśl fikołka w brzuchu zrobił ^^

Hejka ;) po wczorajszym męczącym dniu w galerii dzis czuje sie okropnie . Nie mam sil na nic . Noc z jednej strony byla bardzo ciezka a z drugiej nie moge nazekac bo moja corcia co chwila dwala o sobie znac . Dzis z lozka nie wychodze ;) ja sil kompletnie nie mam wszysztko mnie boli ;) ale za to moj malutki aniolek jest dzis niezwykle aktywny ;* a mnie cieszy jak tu kopnie zachwile wypina sie a za chwile zmienia pozycje ;*

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
sprawdzałam sobie cukier na czczo wyszedł mi zly a po śniadaniu po godzinie dobry.Później jeszcze musze sprawdzić godzinie po obiedzie i godzine po kolacji :/ Ale puki co 1 zły wynik na koncie jeśli jeszcze 2 razy wyjdzie mi zły wynik na czczo to wtedy insulina :(Mam nadzieje,że tego uniknę

Do góry