@Angella210 powodzenia na wizycie.
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
@M@gda wyrazy współczucia. Życzę Wam dużo sił w tych ciężkich chwilach..
@Angella210 udanej wizyty [emoji6]. Również dla pozostałych dziewczyn wizytujących dziś [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Angella210 udanej wizyty [emoji6]. Również dla pozostałych dziewczyn wizytujących dziś [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w poprzednich ciazach wyporzyczali a teraz dali nowy za darmo bo uznali ze to jednak nie higieniczne nawet po odkazeniuOni je wypożyczają na określony czas, czy jak?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Dają Ci nowy glukometr na zawsze jedynie musisz sobie dokupić te paski do tego . Jeszcze dostałam dla dziecka wit D w sprayuOni je wypożyczają na określony czas, czy jak?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
@doublemummy udanych łowów :*
@Oska305 ja mam tak raz na tydzień, może na 2 tygodnie. Nie mam pojecia skąd ta niemoc w udach się bierze. Żylaków nie mam, ciśnienie takie jak zawsze. A wstać z łóżka się nie da. W ciąży dzieją się cuda ^^ Cóż poradzić Dziś już jest lepiej. Także zmywara chodzi, pralka też. Oglądnę z 2 odcinki serialu i wezmę się za sprzątanie łazienki O i mannę nam ugotuję. Już Olowi obiecałam, to mi na samą myśl fikołka w brzuchu zrobił ^^
@Oska305 ja mam tak raz na tydzień, może na 2 tygodnie. Nie mam pojecia skąd ta niemoc w udach się bierze. Żylaków nie mam, ciśnienie takie jak zawsze. A wstać z łóżka się nie da. W ciąży dzieją się cuda ^^ Cóż poradzić Dziś już jest lepiej. Także zmywara chodzi, pralka też. Oglądnę z 2 odcinki serialu i wezmę się za sprzątanie łazienki O i mannę nam ugotuję. Już Olowi obiecałam, to mi na samą myśl fikołka w brzuchu zrobił ^^
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ogromnie mi przykroDziewczyny, nie spodziewajcie sie mnie predko. Tata umarl i nie mam juz glowy na zadne forum. Moze wroce po pogrzebie, ale jeszcze nie wiemy kiedy to.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Fanka BB :)
Hejka po wczorajszym męczącym dniu w galerii dzis czuje sie okropnie . Nie mam sil na nic . Noc z jednej strony byla bardzo ciezka a z drugiej nie moge nazekac bo moja corcia co chwila dwala o sobie znac . Dzis z lozka nie wychodze ja sil kompletnie nie mam wszysztko mnie boli ale za to moj malutki aniolek jest dzis niezwykle aktywny ;* a mnie cieszy jak tu kopnie zachwile wypina sie a za chwile zmienia pozycje ;*
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
sprawdzałam sobie cukier na czczo wyszedł mi zly a po śniadaniu po godzinie dobry.Później jeszcze musze sprawdzić godzinie po obiedzie i godzine po kolacji :/ Ale puki co 1 zły wynik na koncie jeśli jeszcze 2 razy wyjdzie mi zły wynik na czczo to wtedy insulina Mam nadzieje,że tego uniknę