reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, nie spodziewajcie sie mnie predko. Tata umarl i nie mam juz glowy na zadne forum. Moze wroce po pogrzebie, ale jeszcze nie wiemy kiedy to.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro Madziu. Dojdź spokojnie do siebie, na pewno jest Wam bardzo smutno, ale tata już nie cierpi.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@M@gda tak bardzo nie chciałam zobaczyć takiej wiadomości. Nie umiem sobie wyobrazić, co musisz czuć. Najszczersze wyrazy współczucia. Dużo siły dla Ciebie i dla całej Twojej rodziny. Myślami jesteśmy z Tobą :*

@M@gda wszystkie jesteśmy z Tobą. Forum się nie martw. To nie jest teraz najważniejsze. Jesteśmy zawsze dla Ciebie otwarte, gdybyś tylko potrzebowała porozmawiać <tuli> On zawsze będzie z Tobą. Jesteś Jego częścią. Pamiętaj o tym :*

Ech, tyle smutku w tym tygodniu :( Moje Kochane Dziewuszki <tuli>

@Eraja @padiq ja dokładnie tak samo zrozumiałam że planują dzisiaj urodzić twojego babla [emoji44] [emoji44] [emoji86][emoji86][emoji87]. aż musiałam dwa razy przeczytać a za 3 zrozumiałam. Hehehehe

@M@gda ehh najszczerwsze wyrazy współczucia ;( bardzo mi przykro. Nie przejmuj się w ogóle forum..... tule bardzo mocno Cie

Ja muszę znaleźć jakąś krawcową z mega dużą wyobraźnią [emoji16] moje dziecko zaprojektowało sobie sukienkę i chce, żebym ją uszyła. Niestety ja umiem tylko czapki [emoji6]Zobacz załącznik 819065

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Gie_er ja sama bym taką nosiła <3 Jest piękna :D Zdolną masz córcię :)

reklama
Do góry