reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Madziu wyrazy współczucia... bardzo, bardzo mi przykro. Dużo sił życzę Tobie i całej Rodzinie, forum się nie przejmuj, wrócisz jak dojedziesz do siebie, my o Tobie pamiętamy.

reklama
Dziewczyny, nie spodziewajcie sie mnie predko. Tata umarl i nie mam juz glowy na zadne forum. Moze wroce po pogrzebie, ale jeszcze nie wiemy kiedy to.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro, trzymaj się Kochana. Moje wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojej rodziny.

@Eraja a ja juz myślałam, że to ze mna coś nie tak, że za dużo chodzę. Wieczorem tak mnie bolały uda, że nie dałam rady chodzic. Na szczescie była siostra i bratowa i mi troche pomogły w domu. Wszystkiego sie spodziewałam, ale nie takich dziwnych bóli.

CarlaR nie myślalas nad zakupem detektora tętna na takie awaryjne sytuacje?
Magda przyjmij moje kondolencje [emoji853]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie spodziewajcie sie mnie predko. Tata umarl i nie mam juz glowy na zadne forum. Moze wroce po pogrzebie, ale jeszcze nie wiemy kiedy to.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia bardzo mi przykro :(
Trzymaj się ciepło. Wiem ze to nie łatwe ale staraj się nie stresować dla swojej malutkiej księżniczki. Jesteśmy z Tobą.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

@Oska305 ehh straszna historia z tą żona twojego kuzyna, ciary mam na całym ciele ;(

@Rossiczka co takiego kupiłaś na Zelando?? ;)

@CarlaR całe szczęście że jest takie coś jak pogotowie i w każdej chwili możemy pojechać i uspokoić nasze myśli. A coraz częściej słyszę że już w naszym tyg maluchy mają okres że się mniej ruszają. U mnie było też tak przez 3 dni ruszył się dosłownie raz dwa razy dziennie i tyle tylko puk puk i koniec. Miałam ochotę też jechać ale to puk puk dawało mi nadzieję. Ale wróciło wszytko do normy tak jak i u was ;)

@M@gda super ze się odezwałaś! I proszę zwolnij tempo mimo wszytko że się nie da. Za długo czekaliście na Żywie by teraz miało by się coś stać!! ale duża Dzieczynka, faktycznie <3 byłam tydzień temu na wizycie w 22 tyg i ważył niecałe 500 g. A jesteśmy coś koło tego samego tyg ;) kciuki za was kochana! ;*

@AnetaManiak gratulacje kochana!!!! Niezmiernie się cieszę !! <3

@gie_er oooo przyda się, super!!!! A jeśli chodzi o nasze dziecko a jego mama jest w ciąży? To też max tydzień? (fajnie by było) Czy chodzi tu tylko nas samych. ?

@allime super, gratulacje wizyty !! Ja też właśnie robię glukoze we wtorek. [emoji44] też się boję..! Ale damy radę

@mrsMalec piękna mamusia i domek dla córci
Jakieś dwie sukienki, i bluzki. Tunike i spodnie. A także torebkę ;-) mąż na, szczęście z godnością przyjął moje zakupy .
Myślę że już do końca ciąży mam w czym chodzić, więc mogę skupić się na wyprawce

reklama
Do góry