reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hejka Dziewczyna
Przyszłam tylko Wam się pochwalić wczorajszą wizytą[emoji1][emoji1][emoji1]z Moją Kruszynką wszystko w porządku, rozwija się odpowiednio. Wszystkie pomiary Oki!!! Wyniki krwi też w porządku. Jest bardzo ruchliwe, lekarz ma problemy żeby zrobić ładne zdjęcie[emoji12][emoji12]12t0d i 5cm Szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny. Zdrówka dla Maluszków!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji12]
1502977970-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że będzie Ci dane się wynudzić w tej ciąży :)

Nie wiem czy śledzicie na fb matkę prawnik, le dziś wstawiła wzór pisma które możemy złożyć, jeżeli wybrana przychodnia nie stosuje się do przyjmowania kobiet w ciąży max w ciągu 7 dni roboczych.
odmowa terinu.jpg

Załączniki

• odmowa terinu.jpg
    odmowa terinu.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
@CarlaR nie możesz tak myśleć. Ten Skarb będzie silniejszy i nic Mu się nie stanie. Zobaczysz :* Mój to ma teraz takie nastroje jak ja. Kiedy mogę góry przenosić to On też, a kiedy mam wszystkiego dość to się wcale nie rusza. Dziś tak jest. Stuknął mnie może ze 3 razy od rana. Też czasem nachodzi mnie ta myśl, ale szybko ją wymazuję. Musimy zaufać naszym dzieciom :) Damy radę i tym razem nic nam naszych Serduszek nie zabierze :*

@M@gda gratuluję Ci dużej Córeczki :* Ale proszę zwolnij troszkę. Dla Małej ;) :*

Jestem padnięta . 4h w centrum handlowym to nie dla mnie już. Leżę i kwicze. Nogi jak baniaki. I brzuszek boli

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem padnięta . 4h w centrum handlowym to nie dla mnie już. Leżę i kwicze. Nogi jak baniaki. I brzuszek boli

U mnie króluje online zamawianie ;-) chociaż to ze względu na Tobiasza

Ja dzisiaj ugotowałam ogórkową, jemy tak mi smakuje że mogłabym nic innego nie jeść

I ciasta nie bedzie. Gdy zalewalam galaretka okazało się, że tortownica jest nie szczelna i wszystko wpłynęło. Całą kuchnia w malinowej galaretce. A ja zamiast to szybko wybiera to usiadłam i płakałam. Mój A. Przyszedł zobaczyć co się stało i patrzy tak na mnie jak siedzę na krześle i płacze. To powiedział, że chyba hormony działają [emoji23] [emoji20] [emoji20]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Cześć kochane, ja już po wizycie wszystko u nas w porządku. Jaś pięknie rośnie i się rozwija. Dostałam i ja skierowanie na badanie glukozy.. Ehhh będzie pysznie zapewne ;)

Chciałam podzielić się z Wami jeszcze jedną ciekawostką. Lekarz mi powiedział, że nasz kochany ZUS wystąpił do niego o moją dokumentację ciąży. I prawdopodobnie mam spodziewać się kontroli. Oczywiście ja nie obawiam się swojej kontroli w końcu jestem po wielu latach starania i IVF oraz po tym, że mój jeden skarb zniknął, ale pisze żebyście wiedziały ze chyba jest spore zainteresowanie nami :)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie króluje online zamawianie ;-) chociaż to ze względu na Tobiasza

Ja dzisiaj ugotowałam ogórkową, jemy tak mi smakuje że mogłabym nic innego nie jeść
Ja nie chcialam jechac ale moja siostra się uparla i po lekarzu moim z nia pojechalam . Ale teraz juz leze i nie ruszam sie przez dwa dni ;)

Gratulacje dla wszystkich przynoszących dobre wieści z wizyt.
Allime moja koleżanka miała już dwie kontrole z ZUS podczas tej ciazy (7 miesiąc) tyle, że ona prowadzi działalność, a podobno na takie bardziej polują.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja nie chcialam jechac ale moja siostra się uparla i po lekarzu moim z nia pojechalam . Ale teraz juz leze i nie ruszam sie przez dwa dni ;)

Moja siostra niestety mieszka w Gdańsku, a tak mi brakuje z nią zakupów na codzień . Więc w sumie zazdroszczę ;-)

Do góry