@Oska305 ehh straszna historia z tą żona twojego kuzyna, ciary mam na całym ciele ;(
@Rossiczka co takiego kupiłaś na Zelando??
@CarlaR całe szczęście że jest takie coś jak pogotowie i w każdej chwili możemy pojechać i uspokoić nasze myśli. A coraz częściej słyszę że już w naszym tyg maluchy mają okres że się mniej ruszają. U mnie było też tak przez 3 dni ruszył się dosłownie raz dwa razy dziennie i tyle tylko puk puk i koniec. Miałam ochotę też jechać ale to puk puk dawało mi nadzieję. Ale wróciło wszytko do normy tak jak i u was
@M@gda super ze się odezwałaś! I proszę zwolnij tempo mimo wszytko że się nie da. Za długo czekaliście na Żywie by teraz miało by się coś stać!! ale duża Dzieczynka, faktycznie <3 byłam tydzień temu na wizycie w 22 tyg i ważył niecałe 500 g. A jesteśmy coś koło tego samego tyg
kciuki za was kochana! ;*
@AnetaManiak gratulacje kochana!!!! Niezmiernie się cieszę !! <3
@gie_er oooo przyda się, super!!!! A jeśli chodzi o nasze dziecko a jego mama jest w ciąży? To też max tydzień? (fajnie by było) Czy chodzi tu tylko nas samych. ?
@allime super, gratulacje wizyty !! Ja też właśnie robię glukoze we wtorek. [emoji44] też się boję..! Ale damy radę
@mrsMalec piękna mamusia i domek dla córci