reklama
gie_er
Fanka BB :)
Kochana, a no spe?Biorę regularnie magnez z witb6 i prenatalduo. Ogólnie magnez biore 3x1. Czuje normalnie jakbym miała przy tym skurcze krzyżowe tylko takie ciaaaagle. Nie pomaga zmiana pozycji ani spacerowanie. Wanny nie mam ale spróbuje letni prysznic wziąć w brodziku siade jakos
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
No właśnie może lyknij nospe forte i połóż się. Napij się ciepłego naparu z rumianku i daj nam znać kochana :*Biorę regularnie magnez z witb6 i prenatalduo. Ogólnie magnez biore 3x1. Czuje normalnie jakbym miała przy tym skurcze krzyżowe tylko takie ciaaaagle. Nie pomaga zmiana pozycji ani spacerowanie. Wanny nie mam ale spróbuje letni prysznic wziąć w brodziku siade jakos
Rossiczka
Moderatorka
Ja po wizycie, dzisiaj bez usg :-( ale słyszałam serduszko 145 uderzeń na minutę.
Szyjka długa twarda, więc wszystko ok. Oczywiście dawka żelaza zwiekszona, skierowanie na krzywą cukrową.
Jest też słaba wiadomość bo żylak mi wyskoczył więc mam leki Plus moczyć nogi na zmianę w zimnej i ciepłej wodzie.... trochę się zalamalam :-(
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Szyjka długa twarda, więc wszystko ok. Oczywiście dawka żelaza zwiekszona, skierowanie na krzywą cukrową.
Jest też słaba wiadomość bo żylak mi wyskoczył więc mam leki Plus moczyć nogi na zmianę w zimnej i ciepłej wodzie.... trochę się zalamalam :-(
iwilleatyou
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@reniuszek nie mogło być inaczej. Sabat znów zadziałał, hihihi
@iwilleatyou jesteście jak z obrazka <3
@Rossiczka nie załamuj się :* Mocz sobie tak jak lekarz radził i ja na żylaki i inne takie pęknięcia naczynek stosuję maść z kasztana Możesz spróbować Moczenie nóg w zimnej wodzie jest super na upały ^^
My byliśmy na małych uzupełniających zakupach i kupiłam bodziaki z królikiem w Auchanie xD No nie mogłam się oprzeć. Zawsze jak widzę uszaki to piszczę jak wariatka xD Hihihi
@iwilleatyou jesteście jak z obrazka <3
@Rossiczka nie załamuj się :* Mocz sobie tak jak lekarz radził i ja na żylaki i inne takie pęknięcia naczynek stosuję maść z kasztana Możesz spróbować Moczenie nóg w zimnej wodzie jest super na upały ^^
My byliśmy na małych uzupełniających zakupach i kupiłam bodziaki z królikiem w Auchanie xD No nie mogłam się oprzeć. Zawsze jak widzę uszaki to piszczę jak wariatka xD Hihihi
reniuszek
Love in the knick of time
Ja po wizycie, dzisiaj bez usg :-( ale słyszałam serduszko 145 uderzeń na minutę.
Moze ten zylak do wyleczenia ?
Najważniejsze ze wszystko w porządku :*
Helena będzie ???
dobry wieczor ja sobie leżę i odpoczywam już,zachciało mi się jogurtu vaniliowo bananowego wiec czekam aż mąż przywiezie
@iwilleatyou fajna waga ja już się nie wazę jak zobaczyłam 61 kg ostatnio, będę się tylko u położnej ważyć
@iwilleatyou fajna waga ja już się nie wazę jak zobaczyłam 61 kg ostatnio, będę się tylko u położnej ważyć
reklama
iwilleatyou
Haha chcialabym miec chociaz 70 przed ciążą [emoji14] teraz to już sie nie wypowiadamdobry wieczor ja sobie leżę i odpoczywam już,zachciało mi się jogurtu vaniliowo bananowego wiec czekam aż mąż przywiezie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom