reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jajka mowicie ja to sie ich tknac nie moge od poczatku ciaży a tak lubiłam wcześniej jajka jeszcze ugorowane zjem na sile ale jajecznicy to nawet zapachu nie moge znieść.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Mój łobuziak jest aktywny w ciągu dnia . W nocy mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mnie obudził swoim wierceniem.

Ankuś mam nadzieję że z babcią będzie dobrze. Choroba bliskich to straszna rzecz.

U mnie na obiad śledzik w śmietanie I ziemniaczki w mundurkach. Dawno nie jadłam .

Jajka mowicie ja to sie ich tknac nie moge od poczatku ciaży a tak lubiłam wcześniej jajka jeszcze ugorowane zjem na sile ale jajecznicy to nawet zapachu nie moge znieść.
Niesamowite jak to różnie jest ja mogłabym jeść jajka ciągle w różnej postaci, nawet na początku jak mi było niedobrze to jajko na miękko ratowało śniadanie.

A u mnie w dalszym ciągu króluje kanapka z serem białym i na to dżem truskawkowy:rolleyes:. Ostatnio zaszalalam i z wyrzutami sumienia i przeprosinami dla Frania, ale zjadlam Maka to później źle się czułam, to samo mam po pizzy. A przed ciążą mogłam jeść i nic.

Niestety chyba nie zawsze, mojej koleżance została. Ona mi mówiła że u co czwartej zostaje . To jest chyba powód powtarzania obciążenia glukoza po ciąży, gdy wykryto cukrzycę
A masz kogoś chorego w rodzinie? Jak nie masz obciążenia to raczej nie musisz sie obawiać. I pytanie jakie masz te cukry. Jak masz tylko dietę to raczej nie wielkie. Pamietaj ze poza ciążą to te wyniki pewnie byłyby w normie

reklama
Zakładka nie wiem czemu została przeniesiona do innego działu. Chciałam zeby to bylo tylko dla nas... czy ktoś wie co musze zrobic zeby nam to przywrócono?

Do góry