iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja tez kupuje bio w lidlu i wcinam takie jak lubie. Lejace zolteczko mniam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niesamowite jak to różnie jest ja mogłabym jeść jajka ciągle w różnej postaci, nawet na początku jak mi było niedobrze to jajko na miękko ratowało śniadanie.Jajka mowicie ja to sie ich tknac nie moge od poczatku ciaży a tak lubiłam wcześniej jajka jeszcze ugorowane zjem na sile ale jajecznicy to nawet zapachu nie moge znieść.
Mam podobnie , że dużo mniej jajek jem bo apetytu nie mam.Jajka mowicie ja to sie ich tknac nie moge od poczatku ciaży a tak lubiłam wcześniej jajka jeszcze ugorowane zjem na sile ale jajecznicy to nawet zapachu nie moge znieść.
Dlaczego nie wolno? Ja w każdej ciąży to jemUwieeelbiam. Jeszcze jak takie jajko jest niescisniete i z tymi ziemiaczkami pomieszane....mnnnniaaaami. Niestety dopiero po ciąży posmakuje bo przecież nam takiego nie wolno
A masz kogoś chorego w rodzinie? Jak nie masz obciążenia to raczej nie musisz sie obawiać. I pytanie jakie masz te cukry. Jak masz tylko dietę to raczej nie wielkie. Pamietaj ze poza ciążą to te wyniki pewnie byłyby w normieNiestety chyba nie zawsze, mojej koleżance została. Ona mi mówiła że u co czwartej zostaje . To jest chyba powód powtarzania obciążenia glukoza po ciąży, gdy wykryto cukrzycę