reklama
gie_er
Fanka BB :)
Zawsze możesz podglądnąć w zakładce kalendarz, nawet jak nikt nie dodał [emoji4]Dziewczyny nie widzę kalendarzu kto dziś ma wizyty czy porostu nikt go nie dodaje .
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
tule kochana !A ja dalej w szpitalu. Dziś już miałam wychodzić, ale cała noc miałam biegunkę i pojawiło się też odrobinę krwi, więc będę miała posiew kalu. Oczywiście, jak chce pobrać do badania to zrobiło się zaparcie! Chyba moje marzenie o wieczorze w domu legło w gruzach
Cześć dziewczyny, ja też wcinam jajka sadzone, wcześniej je po prostu myje porządnie.
@maggie91 trzymaj się w tym szpitalu.
Moje dziecko jest raczej typem nocnym, w ciągu dnia jakoś pojedyncze przeciągnięcia a wieczorem są serie kopniaków. W nocy jak się budzę to też zdarza się że mocno kopie. Te ruchy na razie mnie nie budzą, ale u mnie łożysko jest na całej przedniej ścianie, więc lekarz mówił, że mogę słabiej czuć.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@maggie91 trzymaj się w tym szpitalu.
Moje dziecko jest raczej typem nocnym, w ciągu dnia jakoś pojedyncze przeciągnięcia a wieczorem są serie kopniaków. W nocy jak się budzę to też zdarza się że mocno kopie. Te ruchy na razie mnie nie budzą, ale u mnie łożysko jest na całej przedniej ścianie, więc lekarz mówił, że mogę słabiej czuć.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
eklerkaa
@Eraja mam identycznie, wstaje wcześniej a potem czuje się jak trup koło 10, 11 i też idę spać na ok 2 h więc rozumiem i u mnie drzemka w ciągu dnia musi być
@maggie91 minie ten czas zobaczysz. !! Odpoczywaj póki możesz i zdrówka
Kupiłam właśnie 17 lodów i wstawilam do zamrażarki. Już nie będę musiała lecieć do sklepu kiedy będę miała ochotę.
Kupiłam właśnie 17 lodów i wstawilam do zamrażarki. Już nie będę musiała lecieć do sklepu kiedy będę miała ochotę.
gie_er
Przez najbliższe 3 dni@Eraja mam identycznie, wstaje wcześniej a potem czuje się jak trup koło 10, 11 i też idę spać na ok 2 h więc rozumiem i u mnie drzemka w ciągu dnia musi być
reklama