reklama
Powodzenia na wizytach samych dobrych wiesci. @reniuszek za was szczegolnie trzymam kciuki bedzie dobrze. Ja do sklepu ide bo w lodowce pustki nawet chleba nie mam masakra. Musze co na obiad wymyslic i jakos nie mam pomyslu...
iwilleatyou
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za was dziewczynki jak zawsze zreszta :** ja nie mam pomyslu na obiad wiec dzisiaj dzien bez obiadu. Franek ma grilla w przedszkolu to wroci najedzony
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie. To tylko na krótki czas. Wraz z urodzeniem łożyska jest po cukrzycy. Idzie sie przyzwyczaić. Pierwsze dni sa trudne a potem to juz sama bedziesz głodna co 2,5 h. A słodycze? Kostkę białej czekolady, gorzkiej lub mały batonik z duza ilością orzechów nie podnoszą cukru. Jak juz bardzo nie będziesz mogła wytrzymać to zjedz. Bo im bardziej czegoś sobie zakazujesz to potem bardziej sie tego chce i będziesz chodzic wściekła. Ja juz mam 3 raz cukrzycę. Idzie przeżyć ☺Dziękuję że pytasz :* powiem Ci że dość szybko się przestawilam. Nie było wyjścia. Jedzenie jest spoko bo wbrew pozorom można jeść dużo różnych produktów więc nie głoduje. Raczej w drugą stronę, bo muszę jeść regularnie co 2h max 3h. Jem więcej niż przed
Brakuje słodyczy, arbuza no i kłócie 4-5 razy dziennie w paluchy jest średnio przyjemne ale do przeżycia.
Dziwne... ja zawsze mialam tylko od gin. A do tego masz bez kolejki.Powodzenia na wizytach Ja ide suszyć włosy a później ide do pracy zanieść l4 i ide do lekarza po skierowanie do diabetologa bo jak sie okazuje od samego ginekologa skierowanie nie starczy :/
Mój młody tez. Jak zasne to juz śpię ale ze moje dzieci teraz tez cos gorzej śpią to jak mnie obudzą to znowu kręcą sie godzinę... dziś spałam moze 4h...Hej. U mnie dziś znowu noc zarwana. Od kilku nocy Franek jest taki ruchliwy że normalnie mnie budzi. Te jego wygibasy są dosyć bolesne przez co trudno już później zasnąć dopóki i on nie usnie. Najgorsze że wycisza się tylko gdy leżę na plecach, na boku odpada, a mnie już tak boli kręgosłup od tej pozycji... ufff. Dobra,dosyć narzekania. Wasze maluszki też takie kręcone?
Tez nie mam pomysłu ale ze dzieci w domu to chyba z braku laku będą jajka, ziemniaczki i pomidor. ☺Trzymam kciuki za was dziewczynki jak zawsze zreszta :** ja nie mam pomyslu na obiad wiec dzisiaj dzien bez obiadu. Franek ma grilla w przedszkolu to wroci najedzony
iwilleatyou
Najlepszy obiad to jajka sadzone i ziemniaczki )Tez nie mam pomysłu ale ze dzieci w domu to chyba z braku laku będą jajka, ziemniaczki i pomidor. [emoji5]
reklama
CarlaR
Czyli w 80% przypadków szykują nam się nieźli artyści i artystki Ja to momentami się boję czy wszystko ok bo tak się szamocze w tym brzuchu. No i obrał sobie za ulubione miejsce moją prawą pachwine tak że jak dotykam to mogę Jego "kostki liczyć", tak jest wtulony, a mnie to boli bo widocznie uciska na nerwy. Boli cała prawa strona ciała, takie dziwne niekomfortowe uczucie, jakby szczypanie. Niech sobie leży skoro Mu tak wygodnie Franulek kochany <3
Dziewczynki powodzenia dziś na wizytach. Czekam z niecierpliwością na kolejne fotaszki Skarbów
Co do obiadu to ja dziś gotuję pomidorowke, tzn. sama się gotuje, ja tylko ją wstawiłam
Dziewczynki powodzenia dziś na wizytach. Czekam z niecierpliwością na kolejne fotaszki Skarbów
Co do obiadu to ja dziś gotuję pomidorowke, tzn. sama się gotuje, ja tylko ją wstawiłam