reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Powodzenia na wizytach :) Ja ide suszyć włosy a później ide do pracy zanieść l4 i ide do lekarza po skierowanie do diabetologa bo jak sie okazuje od samego ginekologa skierowanie nie starczy :/
Jaka lipa:-\ a wystarczy od zwykłego lekarza czy musi być jakiś dr.n.med?[emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia na wizytach:)Mocno trzymam kciuki:):*
@Ankuś Trzeba być dobrej myśli.Mam nadzieję że wyniki będą dobre.:*;*
Oj ja też muszę jakieś pranie wstawić i trochę ogarnąć a potem może obejrzę jakiś film.Ogólnie lenistwo i już

Hej. U mnie dziś znowu noc zarwana. Od kilku nocy Franek jest taki ruchliwy że normalnie mnie budzi. Te jego wygibasy są dosyć bolesne przez co trudno już później zasnąć dopóki i on nie usnie. Najgorsze że wycisza się tylko gdy leżę na plecach, na boku odpada, a mnie już tak boli kręgosłup od tej pozycji... ufff. Dobra,dosyć narzekania. Wasze maluszki też takie kręcone?

Od dr quinn:-D:-D:-D:-D A tak serio to od zwykłego rodzinnego .Ale i tak dla mnie jakieś chore ,że aż dwa skierowania potrzebne :errr:
Quinn była milsza od Housa, to może wystawi [emoji23] oczywiście, że dziwne skoro ciążę prowadzi Ci ginekolog i stwierdza nieprawidłowości to chyba jest kompetentny i wie co robi.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na wizytach! Reniuszku, za Ciebie szczególnie mocno ściskam.

Moja mała to tak nie szaleje jak Wasze dzieciaki. Rano, popołudniu i wieczorem kilka kopniakow i wiercenia się.. Ale bez szaleństw :) może będzie taki spokojny charakterek ;)

Hej. U mnie dziś znowu noc zarwana. Od kilku nocy Franek jest taki ruchliwy że normalnie mnie budzi. Te jego wygibasy są dosyć bolesne przez co trudno już później zasnąć dopóki i on nie usnie. Najgorsze że wycisza się tylko gdy leżę na plecach, na boku odpada, a mnie już tak boli kręgosłup od tej pozycji... ufff. Dobra,dosyć narzekania. Wasze maluszki też takie kręcone?
Moja ostatnio co 2 h się budziła w nocy i szalała a dziś o 4 rano mnie obudziła;)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc kochane.
Dziewczyny powodzenia na wizytach. Trzymamy kciuki z Jasiem za pozytywne wieści:*
My mamy na 14.30.

Ankus kochana przesyłam moc wsparcia dla Was :*
Carla wspolczuje. U nas spokój na razie. Ale czasem jak leżę potrafi tak kopnąć że aż podskakuje.
Mnie męczyły w nocy jelita. Teraz zgaga :(

Do góry