reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Miałam dziś krótkie, szalone sny. Troszkę zmarzłam ale ogólnie jest okay :) Jak już wtuliłam się w Ł to było mi cieplutko. Mały mnie podszturchuje <3 A ja zaraz wybieram się do warzywniaka po zieloną pietruszkę dla Uszaka. Co tam dziś w planach... Pranie, lekkie sprzątanie i naleśniki z serkiem :) No i serial, wiadomo ^^
Przez to wolne czuję się jakby znów był poniedziałek xD

Miłego dnia Kochane :)

@Ankuś również trzymam kciuki za Twoją babcie. &&

@M@gda @allime @Rossiczka udanych wizyt! Czekam na wieści

My wczoraj pojechaliśmy na pokazy wojskowe, dzieci były zachwycone. A potem poszliśmy do baru że znajomymi, zrobili u nad takie miejsce jak w filmach. Światełka nad głowami, leżaki, stoliki z palet, mnóstwo zabaw dla dzieci w tym dyskoteka dla nich, na wieczór przychodzi kelner i pyta każdego czy chcemy koc do przykrycia się ;) . Masa ludzi cudowny klimat.

Miłego dnia, ja zbieram się na lumpka, dziś nowa dostawa ;p

Ja juz dawno byłam i poszlabym poszalec ale muszę juz czekać żeby młoda poszła do przedszkola od września i sie zacznie :)) chyba cały wrzesień będę kupować :D

p19uflw1nv024jhl.png
A ja nie umiem szperac :-( muszę jednak spróbować , może się uda :-) chciałabym mieć tą umiejętność do znajdowania perełek

@Ankuś również trzymam kciuki za Twoją babcie. &&

@M@gda @allime @Rossiczka udanych wizyt! Czekam na wieści

My wczoraj pojechaliśmy na pokazy wojskowe, dzieci były zachwycone. A potem poszliśmy do baru że znajomymi, zrobili u nad takie miejsce jak w filmach. Światełka nad głowami, leżaki, stoliki z palet, mnóstwo zabaw dla dzieci w tym dyskoteka dla nich, na wieczór przychodzi kelner i pyta każdego czy chcemy koc do przykrycia się ;) . Masa ludzi cudowny klimat.

Miłego dnia, ja zbieram się na lumpka, dziś nowa dostawa ;p
Oo w którym miejscu to w stalowej jest ?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana, a jak Ty się trzymasz ? Mam nadzieję, że to chwilowe pogorszenie nastroju przez tą cholerna cukrzycę już za Tobą i dalej dzielnie z uśmiechem walczysz :-*
Dziękuję że pytasz :* powiem Ci że dość szybko się przestawilam. Nie było wyjścia. Jedzenie jest spoko bo wbrew pozorom można jeść dużo różnych produktów więc nie głoduje. Raczej w drugą stronę, bo muszę jeść regularnie co 2h max 3h. Jem więcej niż przed ;)
Brakuje słodyczy, arbuza no i kłócie 4-5 razy dziennie w paluchy jest średnio przyjemne ale do przeżycia.

Do góry