reklama
Miałam dziś krótkie, szalone sny. Troszkę zmarzłam ale ogólnie jest okay Jak już wtuliłam się w Ł to było mi cieplutko. Mały mnie podszturchuje <3 A ja zaraz wybieram się do warzywniaka po zieloną pietruszkę dla Uszaka. Co tam dziś w planach... Pranie, lekkie sprzątanie i naleśniki z serkiem No i serial, wiadomo ^^
Przez to wolne czuję się jakby znów był poniedziałek xD
Miłego dnia Kochane
Przez to wolne czuję się jakby znów był poniedziałek xD
Miłego dnia Kochane
eklerkaa
Fanka BB :)
@Ankuś również trzymam kciuki za Twoją babcie. &&
@M@gda @allime @Rossiczka udanych wizyt! Czekam na wieści
My wczoraj pojechaliśmy na pokazy wojskowe, dzieci były zachwycone. A potem poszliśmy do baru że znajomymi, zrobili u nad takie miejsce jak w filmach. Światełka nad głowami, leżaki, stoliki z palet, mnóstwo zabaw dla dzieci w tym dyskoteka dla nich, na wieczór przychodzi kelner i pyta każdego czy chcemy koc do przykrycia się . Masa ludzi cudowny klimat.
Miłego dnia, ja zbieram się na lumpka, dziś nowa dostawa ;p
My wczoraj pojechaliśmy na pokazy wojskowe, dzieci były zachwycone. A potem poszliśmy do baru że znajomymi, zrobili u nad takie miejsce jak w filmach. Światełka nad głowami, leżaki, stoliki z palet, mnóstwo zabaw dla dzieci w tym dyskoteka dla nich, na wieczór przychodzi kelner i pyta każdego czy chcemy koc do przykrycia się . Masa ludzi cudowny klimat.
Rossiczka
Moderatorka
Kochana, a jak Ty się trzymasz ? Mam nadzieję, że to chwilowe pogorszenie nastroju przez tą cholerna cukrzycę już za Tobą i dalej dzielnie z uśmiechem walczysz :-*Dziewczyny, mocne kciuki za wizyty, a za Ciebie @reniuszek ręce i stopy zaciśnięte! Na która masz wizytę?
@Rossiczka miłego spotkania z Córką
Rossiczka
Moderatorka
A ja nie umiem szperac :-( muszę jednak spróbować , może się uda :-) chciałabym mieć tą umiejętność do znajdowania perełekJa juz dawno byłam i poszlabym poszalec ale muszę juz czekać żeby młoda poszła do przedszkola od września i sie zacznie ) chyba cały wrzesień będę kupować
gie_er
Dzień dobry dziewczyny [emoji4] powodzenia na wizytach [emoji4] @reniuszek wszystkie kciuki z Tobą [emoji9][emoji9]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Oo w którym miejscu to w stalowej jest ?@Ankuś również trzymam kciuki za Twoją babcie. &&
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Dziękuję że pytasz :* powiem Ci że dość szybko się przestawilam. Nie było wyjścia. Jedzenie jest spoko bo wbrew pozorom można jeść dużo różnych produktów więc nie głoduje. Raczej w drugą stronę, bo muszę jeść regularnie co 2h max 3h. Jem więcej niż przedKochana, a jak Ty się trzymasz ? Mam nadzieję, że to chwilowe pogorszenie nastroju przez tą cholerna cukrzycę już za Tobą i dalej dzielnie z uśmiechem walczysz :-*
Brakuje słodyczy, arbuza no i kłócie 4-5 razy dziennie w paluchy jest średnio przyjemne ale do przeżycia.