Moja pierwsza ciąża wiec nie wiem jak to wyjdzie w praniu,ale mam zamiar moje bliźniaki karmić piersią,moze ogarnęNie wiem czy był taki temat ale jak planujecie karmić? Czy którąś z Was bierze pod uwagę mm?
Ja córkę karmiłam piersią miasiac. Potem przeszłam na mm. Teraz nie wiem. Zastanawiam się cały czas.
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Mam dokładnie ten sam plan, ale boję się że znowu mi się nie uda.... chciałabym karmić i to bardzo, jednak nie za wszelką cenę.Franka nie karmilam a teraz bardzo chce i mam zamiar karmic piersia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Marti92, wiem że jajka to ważna rzecz w diecie natomiast nie zmuszam się na siłę. Ja przed ciąża jadłam tygodniowo około 10 jajek, a teraz Max 2
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja karmiłam Bartka 8 miesięcy i jak się uda teraz to też chcialabym karmic- max do roku ;-)Nie wiem czy był taki temat ale jak planujecie karmić? Czy którąś z Was bierze pod uwagę mm?
Ja córkę karmiłam piersią miasiac. Potem przeszłam na mm. Teraz nie wiem. Zastanawiam się cały czas.
My z Ł byliśmy na obiedzie w pysznej restauracji a teraz jedziemy w odziewdziny do znajomych ;-)
Angella210
Fanka BB :)
To moja pierwsza ciąża,ale bardzo chciałabym karmić piersią jeżeli oczywiście będę miała pokarm.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja też bym chciała ale obawiam się, że znowu się nie uda i obawiam się, że znowu bede przechodziła to co poprzednio. Czyli płacz, depresja itp. Rozważam jeszcze opcję odciagania i podawania w butelce ale podobno to jest bardzo ciężkie do ogarnięcia.Franka nie karmilam a teraz bardzo chce i mam zamiar karmic piersia
Mam nadzieję, że trafię na lepsze wsparcie w szpitalu i uda mi się karmić.
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja chyba jak urodzilam franka to bylam za mloda i inaczej do tego podchodzilam . Teraz chcialabym jednak karmic i mam nadzieje ze mi sie uda. Napewno bede sie staracJa też bym chciała ale obawiam się, że znowu się nie uda i obawiam się, że znowu bede przechodziła to co poprzednio. Czyli płacz, depresja itp. Rozważam jeszcze opcję odciagania i podawania w butelce ale podobno to jest bardzo ciężkie do ogarnięcia.
Mam nadzieję, że trafię na lepsze wsparcie w szpitalu i uda mi się karmić.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
cudny widok !Przedstawiam Wam krwiożercza bestię której powinnam się w ciąży pozbyć [emoji23]Zobacz załącznik 818515
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Jak będzie mi dane to bardzo bym chciała karmić . Niestety przy 1 dziecku nie miałam takiej możliwości bo Laura była w inkubatorze na dodatek miała silną bakterie więc nie nosili mi jej do karmienia .A później po 15 dniach co ją tam karmili mm z butelki to już było po ptokach :/ a ja miałam nawał pokarmu na maxaNie wiem czy był taki temat ale jak planujecie karmić? Czy którąś z Was bierze pod uwagę mm?
reklama