reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja, też jak są twarde to kupuje i czekam aż dohrzeja. Ale często w sklepie widzę jak ktoś dotyka i odkłada bo miękkie ;-)
Dzisiaj już jedno mam za sobą w sałatce owocowej :-)

U mnie problem jest z jajkami mogą w ciąży dla mnie nie istnieć

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jakoś przed ciążą uwielbiałam, a teraz no nie mam za bardzo ochoty. Co kupię to coś zrobię i zjem, ale nie mam nawet później ochoty dokończyć. Więc nie kupuję no bo po co mam wyrzucać :/

yuudhqvkh0cpri5e.png
No jasne, ja to mam takie fale, czasami aż mi się prawie ręce trzęsą na avocado, a czasami nawet nie mogę o nim myśleć.

My się powoli pakujemy bo jedziemy dzisiaj do moich rodziców odwieźć koty a jutro jedziemy na tydzień nad morze, zaprosił nas znajomy, którego mama mieszka w Ustce - wesprzemy go w pilnowaniu domu pod jej nieobecność [emoji6] Strasznie się cieszę [emoji3]

Ja, też jak są twarde to kupuje i czekam aż dohrzeja. Ale często w sklepie widzę jak ktoś dotyka i odkłada bo miękkie ;-)

To faktycznie bezsensu [emoji3]

Co do jej to ja mogłabym jajka jeść teraz codziennie w każdej postaci [emoji4]

Nie wiem czy był taki temat ale jak planujecie karmić? Czy którąś z Was bierze pod uwagę mm?
Ja córkę karmiłam piersią miasiac. Potem przeszłam na mm. Teraz nie wiem. Zastanawiam się cały czas.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama

Właśnie jajka to jedne z najbardziej zalecanych produktów w ciąży,bardzo wartościowe i warto je przemycić właśnie z avocado np lub w innym daniu.

Do góry