reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Co do ruchów dziecka, lekarz powiedział mi, że do 28 tygodnia mam się nie przejmować ich ilością i intensywnością, nie liczyć. Dopiero po 28 tygodniu, ruchów musi być powyżej 10 dziennie. Na szczęście Iga szaleje, bo nie wiem czy umiałabym się tak nie przejmować :)

reklama
Ja pije codziennie kubek do śniadania a czasem jeszcze do kolacji :) po prostu lubie i mi weszło tak w nawyk w zimie :D

p19uflw1nv024jhl.png
A czytałaś ten artykuł co wysłałam? Podobno za dużo też nie mozna.

No u nas dzisiaj też zimno :D Popływałam w jeziorze... [emoji14]

Powiem wam, że tak się martwiłam tym weselem, a bawiłam się super ;) W ogóle mi nie przeszkadzało, że nie piję i się wytańczyłam. Zostaliśmy do 3. Jedyne co mi przeszkadzało to te spuchnięte klocki zamiast stóp [emoji14] Aa no i ile ja rzeczy zjadłam to nie zliczę :D

Więc dzisiaj plany wypoczynku nad jeziorem nie wyszły to siedzimy na wsi i odpoczywamy :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

Uff kurcze ja właśnie nie pytałam się co do tych ruchów, tak to ruszał się cały czas. Od 3 dni dużo mniej, Na szczęście dziś od rana daje o sobie znać całkiem nieźle ;)

Myślałam może że mu basenem zaszkodziłam, bo zimna woda bardzo była.

To ja awokado uwielbiam :-) chociaż ludzie często kupują te twarde, a trzeba brać miękkie, wtedy jest dojrzałe. Do koktajli, sałatek, kanapek do wszystkiego jest pyszne :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Avocado w ciąży jest świetne bo ma mnóstwo kwasu foliowego [emoji3] jak nie ma w sklepie miękkich lub jeśli miękkie są droższe, to biorę twarde i czekam aż w domu sobie spokojnie dojrzeje [emoji6]

Avocado w ciąży jest świetne bo ma mnóstwo kwasu foliowego [emoji3] jak nie ma w sklepie miękkich lub jeśli miękkie są droższe, to biorę twarde i czekam aż w domu sobie spokojnie dojrzeje [emoji6]
A ja jakoś przed ciążą uwielbiałam, a teraz no nie mam za bardzo ochoty. Co kupię to coś zrobię i zjem, ale nie mam nawet później ochoty dokończyć. Więc nie kupuję no bo po co mam wyrzucać :/

yuudhqvkh0cpri5e.png

Jak ja kochałam awokado tak teraz średnio...szczególnie z jajkiem....od razu mam odruch W ymiotny :(

Mój em pojechał na zakupy do łazienki, uwielbiam remonty jak coś się dzieje .
Przy okazji zamówiłam asian boxa z wołowiną....I nie mogę się doczekać kiedy wróci :)))

reklama
A ja lubię awokado na kanapce po prostu w plasterki i posolone, tylko fakt musi być dojrzałe, żeby było dobre.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry