reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja, też jak są twarde to kupuje i czekam aż dohrzeja. Ale często w sklepie widzę jak ktoś dotyka i odkłada bo miękkie ;-)
Dzisiaj już jedno mam za sobą w sałatce owocowej :-)

U mnie problem jest z jajkami mogą w ciąży dla mnie nie istnieć

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jakoś przed ciążą uwielbiałam, a teraz no nie mam za bardzo ochoty. Co kupię to coś zrobię i zjem, ale nie mam nawet później ochoty dokończyć. Więc nie kupuję no bo po co mam wyrzucać :/

yuudhqvkh0cpri5e.png
No jasne, ja to mam takie fale, czasami aż mi się prawie ręce trzęsą na avocado, a czasami nawet nie mogę o nim myśleć.

My się powoli pakujemy bo jedziemy dzisiaj do moich rodziców odwieźć koty a jutro jedziemy na tydzień nad morze, zaprosił nas znajomy, którego mama mieszka w Ustce - wesprzemy go w pilnowaniu domu pod jej nieobecność [emoji6] Strasznie się cieszę [emoji3]

Ja, też jak są twarde to kupuje i czekam aż dohrzeja. Ale często w sklepie widzę jak ktoś dotyka i odkłada bo miękkie ;-)

To faktycznie bezsensu [emoji3]

Co do jej to ja mogłabym jajka jeść teraz codziennie w każdej postaci [emoji4]

Nie wiem czy był taki temat ale jak planujecie karmić? Czy którąś z Was bierze pod uwagę mm?
Ja córkę karmiłam piersią miasiac. Potem przeszłam na mm. Teraz nie wiem. Zastanawiam się cały czas.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama

Właśnie jajka to jedne z najbardziej zalecanych produktów w ciąży,bardzo wartościowe i warto je przemycić właśnie z avocado np lub w innym daniu.

Do góry