reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Oska bardzo współczuję straty, domyślam się jaki to cios....szczególnie dla dzieci :(((((

Gier kurcze to laden masz zachcianki ;)
Też pewnie wciagalabym tylko wafelki nosem, ale się przelamalam i jem te kilka posiłków, nie w ymyslam sama tylko z takich rozsadnych przepisów i czasami się zmuszam ;)))dla Jaska.

reklama
@daruuunia3 u mnie jest ostatnio to samo. Też jakiś sporadyczny ruch i tyle.

@gie_er biedna :( Tyle rzeczy Ci nie podchodzi? Echś... Mam ochotę Cię przytulić :*

Przysnęłam sobie na momencik. No i obudził mnie ogień między nogami xD Byłam przekonana że Mąż coś ze mną robi przez sen. A tu no nie, jednak nie, grzecznie leżał obok i oglądał telewizor xD Jestem w szoku o_O

To moja Hanka chyba kopie za wszystkie forumowe dzieciaczki. Moj brzuch ciagle skacze az powiem wam ze czasami zaczyna bolec. Wczoraj Piotrka tak skopala po glowie ze sie mnie pytal czy to napewno dziewczynka bedzie :D moj maz dzisiaj w pracy a my z mlodym leniuchujemy. Zjadlam bardzo zdrowe sniadanko bo ja ogolnie zdrowo jem ostatnio ale do kawy zagryzlam polowa tabliczki czekolady.. no coz nie moglam sie oprzec :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana. U nas w końcu chłodniej. Ogarnę się trochę, zjem coś i jadę do mamy do szpitala. Już tydzień leży na badaniach i zabiegi przy okazji. Po powrocie słodkie nicnierobienie. Kurzu wszędzie pełno, ale trudno. Od tego jeszcze nikt nie umarł. Mąż wróci to trochę mi pomoże ogarniać w domu.
Moje Smerfy co rano się rozpychają, a potem kopniaczki cały dzień.

Gratulacje wszytkim udanych wizyt <3 ale te nasze dzieciaczki szybko rosną!!!! [emoji44]

Mój synek od rana ma czkawke i już właśnie ma 3 raz. ;)
Kurde martwilam się osttanio bo od 3 dni mniej się rusza.. ;/ raz albo i to tak na chwilę. A wcześniej to bez przerwy po godzinach nie dawał mi zasnąć, a brzuch aż falowal. Hmm mniej mniejsa!?

@JaneHeart wow wow i jeszcze raz wow. włosy MEGAAAAAAAAAAAAAAA

@Marti92 tak ja mam co druga wizytę morfologie, a mocz co każda wizytę ;)

@Oska305 ooooo matko ;(( ;(( straszne. Bardzo współczuję tym dziecia, mężowi, rodzinie ;( to tak jak te dwie dzieczynki zginęły przez załamanie pogody które były na obozie harcerskim. nie wyobrażam sobie co te rodzice muszą przeżywać ;( to prawda nieraz przejmujemy się pierdolami, kłócimy się z naszą druga połówka o głupoty, a nawet nie wiesz kiedy może się coś stać tak tragicznego. Nie warto ;(! Tule kochana ;(

Może nie umiem tego przyrządzić, ale chyba nie miałam w ustach nic gorszego niż avocado raz z mężem próbowaliśmy to oboje to wypluliśmy [emoji23][emoji23][emoji23] jem pieczywo tylko ciemne i wędliny tylko drobiowe gotowane, ale generalnie temat zmiany diety w moim przypadku to temat rzeka, bo ja nic nie lubię. Jedyne warzywa jakoe mój mąż jest w stanie mi przemycić To w jakiś zupach kremach bo o ile jestem w stanie zjeść brokuł czy kalafior tak żadne marchewki, pietruszki, selery czy pomidory, fasola, cebulą, nie przejdą mi przez gardło. Nie lubię serów żadnych białych, żółtych, topionych nic, dodatkowo w ciąży odrzuciło mnie od mięsa więc Marcin kupuje wędliny, bo ja idę na mięsny i mam odruch wymiotny po prostu czuje jak od tego zapachu zaciska mi się gardło.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak,avocado same to nie smakuje:o
Ale polecam zrobić pastę taką z avocado i jajko gotowane, doprawić do smaku i trochę oliwy z oliwek i na kanapkę,pysznie i bardzo wartościowe. :p

Gratulacje wszytkim udanych wizyt <3 ale te nasze dzieciaczki szybko rosną!!!! [emoji44]

Mój synek od rana ma czkawke i już właśnie ma 3 raz. ;)
Kurde martwilam się osttanio bo od 3 dni mniej się rusza.. ;/ raz albo i to tak na chwilę. A wcześniej to bez przerwy po godzinach nie dawał mi zasnąć, a brzuch aż falowal. Hmm mniej mniejsa!?

@JaneHeart wow wow i jeszcze raz wow. włosy MEGAAAAAAAAAAAAAAA

@Marti92 tak ja mam co druga wizytę morfologie, a mocz co każda wizytę ;)

@Oska305 ooooo matko ;(( ;(( straszne. Bardzo współczuję tym dziecia, mężowi, rodzinie ;( to tak jak te dwie dzieczynki zginęły przez załamanie pogody które były na obozie harcerskim. nie wyobrażam sobie co te rodzice muszą przeżywać ;( to prawda nieraz przejmujemy się pierdolami, kłócimy się z naszą druga połówka o głupoty, a nawet nie wiesz kiedy może się coś stać tak tragicznego. Nie warto ;(! Tule kochana ;(
Ja ostatnio byłam na ip bo mała się ledwo co ruszala . To lekarz powiedzial że jak są takie upały to tak będzie mniej aktywna ;)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja awokado uwielbiam :-) chociaż ludzie często kupują te twarde, a trzeba brać miękkie, wtedy jest dojrzałe. Do koktajli, sałatek, kanapek do wszystkiego jest pyszne :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

To moja Hanka chyba kopie za wszystkie forumowe dzieciaczki. Moj brzuch ciagle skacze az powiem wam ze czasami zaczyna bolec. Wczoraj Piotrka tak skopala po glowie ze sie mnie pytal czy to napewno dziewczynka bedzie :D moj maz dzisiaj w pracy a my z mlodym leniuchujemy. Zjadlam bardzo zdrowe sniadanko bo ja ogolnie zdrowo jem ostatnio ale do kawy zagryzlam polowa tabliczki czekolady.. no coz nie moglam sie oprzec :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
hehe u mnie jest to samo . Wczoraj nie mogłam spokojnie wysuszyć włosów bo aż dziwnie mi się stało jak Milencia ostro szalała. Położyłam się na 20 min z nadzieją ,że się uspokoi ale ona dalej szalała na całego :p

reklama
Ja pije od poczatku, jaki ma dobry wpływ na ciążę ? :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ile pijesz tej pokrzywy? Ja wyczytałam w artykule, że powinno się pić trzy razy w tygodniu na czczo.

Do góry