reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja też za tyd.w piątek idę do fryzjera. Chciałabym ściąć włosy może by im się polepszyło,ale jeszcze się waham ;)Mam nadzieje,że fryzjera mi coś doradzi ;)I może końcówki zrobię rude ;)

reklama
@misianka To już jest chamstwo z ich strony.przecież to będzie ich wnuczka...Ale są ludzie i są parapety jak to się mówi.Olej ich i tyle.Na własne życzenie odsuwają się od wnuków.
Dokładnie!!! Moi teściowie to samo. Więc powiedziałam na głos że jak się dziecko urodzi maja zakaz zbliżania.

@misianka No ja mam teraz końcówki blond i chciałam je ściąć i to będzie już dużo.Jak mówisz,że Ci się włosy polepszyły to się chyba skuszę na to obcięcie ;)
@reniuszek Kiedyś miałam dużo blond pasemek ;)O widzisz..każda podpowiedź się przyda.Bo jak ktoś spojrzy tak swoim okiem to też inaczej.Przeglądam zdjęcia w gogle ale na razie nic mi nie wpadło w oko ;)

Hehehe moja teściowa to typ wszystkie rozumy zjadłam, tylko nie klei to się do życia.....
Na fajna teściową w tych czasach ciężko jest trafić, dobrze że mam sparcie w swojej mamie i mi wszystkim pomoże ale wieść o trzecim dziecko jej się nie spodobała hahaha ale zaakceptowała wieść a jak się dowiedziała że to dziewczynka to widzę teraz jaka szczęśliwa jest tylko szkoda że mój ojciec tego nie dożył ehh bo on tez mi dużo pomagał

@misianka No ja mam teraz końcówki blond i chciałam je ściąć i to będzie już dużo.Jak mówisz,że Ci się włosy polepszyły to się chyba skuszę na to obcięcie ;)
@reniuszek Kiedyś miałam dużo blond pasemek ;)O widzisz..każda podpowiedź się przyda.Bo jak ktoś spojrzy tak swoim okiem to też inaczej.Przeglądam zdjęcia w gogle ale na razie nic mi nie wpadło w oko ;)
Ja teraz zastanawiam się jeszcze nad kolorem bo mam dużo pasemek błąd na głowie a a chcę wrócić do brązu jedynie co zrobić jaśniejsze końcówki i oczywiście podciąć końcówki i grzywkę bo krótko nie dam ściąć bo ja lubię mieć związane włosy a teraz jak ma być dziecko to tym bardziej

@mrsMalec pięknie [emoji7]
Ja sobie właśnie wycięłam z papieru rozkład pokoju i mebelki. Już wiem gdzie co będzie :D Chciałabym we wrześniu zacząć urządzać :)

@padiq hihihi rozczarowałaś personel xD Padłam :D

@daruuunia3 ja też jak sierota będę szła na poród. Mój gin już nie pracuje w szpitalu ;). Wiesz już w którym chcesz rodzić? Udanych zakupów :*

Mnie wczoraj strzeliło i powiedziałam Ł. A jakbym sobie zrobiła niebieskie włosy? ^^ Nawet się zgodził [emoji14] Tylko mi to do zawodu nie przystoi xD No i ciężarna w niebieskim, hahahaha jak ufoludek ;) Zobaczymy z czasem jak będzie.

reklama
@mrsMalec pięknie [emoji7]
Ja sobie właśnie wycięłam z papieru rozkład pokoju i mebelki. Już wiem gdzie co będzie :D Chciałabym we wrześniu zacząć urządzać :)

@padiq hihihi rozczarowałaś personel xD Padłam :D

@daruuunia3 ja też jak sierota będę szła na poród. Mój gin już nie pracuje w szpitalu ;). Wiesz już w którym chcesz rodzić? Udanych zakupów :*

Mnie wczoraj strzeliło i powiedziałam Ł. A jakbym sobie zrobiła niebieskie włosy? ^^ Nawet się zgodził [emoji14] Tylko mi to do zawodu nie przystoi xD No i ciężarna w niebieskim, hahahaha jak ufoludek ;) Zobaczymy z czasem jak będzie.
E tam ja tez bym chciala najlepiej niebiesko rozowe [emoji14] albo w kolorach teczy ostatnio widzialam i to jest czad

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry