reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

1501747348-aaaaaa.jpeg
mialam gotowac na 2 dni a chyba wyjdzie na tydzien :D reniuszek nie kus bo az mi jezyk ucieka [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jednak zasnęłam i wstałam niedawno :p i teraz jestem zamulona, kawkę wypije i muszę się rozkręcić ;-)
Reniuszek podrzuć kawałek wjedzie jak zloto do mojej kawuni ;-)
Helenka bardzo ładnie!

1501747348-aaaaaa.jpeg
mialam gotowac na 2 dni a chyba wyjdzie na tydzien :D reniuszek nie kus bo az mi jezyk ucieka [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem czy u mnie w 1dzien by wytrzymał taki garnuszek :-D uwielbiam. Chyba zrobię zmianę planów.... A miały być domowe wrapy z warzywami i kurczakiem ahhhhh!!

@mrsMalec o Jeju już masz łóżeczko [emoji7] a ostatnio się zastanawiałam, jak to będzie
. Kiedy zaczniemy składać łóżeczka i dekorowac pokój ;) ślicznie to wygląda!!

CZY TYLKO JA NIE MAM KOMPLETNIE NIC DLA DZIECKA??????? [emoji44] ani wózka, łóżeczka, leżaczka, hustawki itd kompletnie nic??? za to zarezerwowalam wózek do 8 sierpnia narazie babeczka jest na wakacjach ale jest boski, mam nadzieję że uda mi się go kupić. ;)

@basiulka9 @M@gda powodzenia na wizytach Basia czekamy na wieści polowkowe ;)

@Ankuś również czekam na wieści ;* powodzenia

@reniuszek o mniam.!!!!!
@iwilleatyou ale pysznosci widzę [emoji7] czy to będzie leczo?

Ja wczoraj w biedronce kupiłam wczoraj to nasze słynne Monte

1501748088-aaaaaa.jpeg

Wczoraj po nieprzedpanej nocy wróciłam o 17 godzinie od lekarzy, z synem.... Cały czas nas gdzieś odsyłali a kolejki były masakryczne do ortopedy, a najpierw też się ostalismy po skierowanie w rezultacie zalatwolismy tylko RTG ale na konsultacje powiedział że już za późno że idzie do domu a jutro czyli dziś wyrusza na pielgrzymkę.... I musi nas dziś inny lekarz przyjąć. Ja odpadam po wczorajszym i wygoniłam męża. Ale wiecie co? Za to mialam przespana noc!!!! Poszłam spać po zakończeniu filmu Posejdon czyli coś po 12 i obudziłam się o 8. w sumie się nie dziwię jak poprzedniej nocy w ogóle nie spalam.

Miłego dnia ;)

......:::::::::21t. i 2d::::::::.........

Hej dziewczynki
Życzę udanych wizyt
Ja zaraz uciekam na jakieś zakupy bo musze cos na obiad dzieciom zrobić a po obiedzie mam w planach wybrać się do innego sklepu dziecinnego mam tylko nadzieje że tam fortuny nie zostawię tak jak wczoraj.
Wczoraj już miałam dość wszystkiego a najbardziej mojego męża wrócił z pracy i miał wszystko w dupie nawet mu się nie chciało dziecka wykąpać młodszego bo starszy już sam się myję a tak ogólnie to on już nic nie robi mam już go po postu dość wczoraj miałam takie nerwy że miałam wyjść i iść do mamy na noc i jestem ciekawa jak by sobie dał rade wtedy pewnie by po godzinie by dzwonił i skamlał jak pies abym wróciła i jego bajeczki że on się zmieni i będzie pomagał już mnie dołek łapie jak ja sobie dam rady z trójką i jak będę musiała do pracy wrócić do będzie koszmar jakiś ehh bo co dom teściowej na nią nie mogę liczyć i tak mnie już wkurzyli jak mój mąż się pochwalił że będzie córcia i ich głupi komentarz że nic nie jest takie pewne mam dość ich cała mężusia rodzina jest jakaś ....... aż szkoda mi słów.
Wczoraj odebrałam wyniki cukru i były już w normie i nie się właśnie zastanawiam dlaczego przy krzywej mi taki wysoki wyszedł na czo hmm jeszcze jutro pójdę powtórzyć i sprawdzić
A co do krzywej cukrowej to ja płaciłam 18 zeta
Ok mykam mieszkanie ogarnąć i obiad zrobić

Mi też bardzo Jagoda się podoba, ale T. nie przekonam, to uparty stwór.

Co do zdrobnien, to akurat Hela i Helka, mi się podobają, ja tych na "ś" kończących się nie lubię :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ściskam kciuki za pozytywne wyniki dzisiejszych badań.

Ja poza tym co dostaliśmy nie kupiłam dla dzidzi jeszcze nic. Mamy paczkę pieluch bo kupowałam dla córki mojego siostrzeńca I okazało się że za małe. Zostawiliśmy je I kupiliśmy drugie.
Teraz się za komodą rozglądam.

Imienia też nie wybraliśmy. Poczekamy jak będzie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka. Mam nadzieje że w piątek będzie wiadomo.

Rodzić będę w prywatnej klinice na nfz. Mój lekarz tam pracuje. Ja będę miała cc.
Do tego lekarza trafiłam po niezłych perypetiach. Po pozytywnym wyniku testu poszłam do ginekologa I trafiłam do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej. Nie było jeszcze zarodka w macicy. Najlepsze jest to że mimo iż wyniki Hcg wskazywały na prawidłową ciążę I po kilku dniach w macicy pojawił się pęcherzyk to oni mi cały czas wmawiali ciążę pozamaciczną. Normalnie rozczarowałam personel. W końcu wypisałam się na własną prośbę I trafiłam z polecenia pod skrzydła mojego doktorka.

Do góry