reniuszek
Love in the knick of time
Porażka. Dobrze ze jej nie ma.Ja wtedy miałam 21 więc ona ponad 30 na pewno.
![]()
Ja się izoluje od podłych ludzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Porażka. Dobrze ze jej nie ma.Ja wtedy miałam 21 więc ona ponad 30 na pewno.
![]()
porażka... No sorry, ale taka prawdaJa wtedy miałam 21 więc ona ponad 30 na pewno.
![]()
raz, dwa, trzy stawiasz... soczekPorażka. Dobrze ze jej nie ma.
Ja się izoluje od podłych ludzi.
No wariatka z niej co by dużo mówić. Teraz mnie już nie rusza. W d***e ją mam [emoji3]porażka... No sorry, ale taka prawda![]()
Boze ja jestem tak wybuchowa ze jakby mi tak zrobila to na bank bym ja tam pobila i skonczylaby bez wlosowSiostra męża... Ja mam to samo z siostra mojego A. No w sumie można powiedziec, ze miałam. Ona mnie nienawidzi. Twierdzi, że zabrałam jej braciszka. Że jestem zła i okropna. Dużo by pisać. Jak pojawiła się Aniela to się trochę zmieniła bo zakochana w niej jest ale to zrozumiałe bo przecież to cały tatuś. Ale tego co usłyszałam jak powiedzieliśmy o pierwszej ciąży to nigdy nie zapomnę. Nawet wysłała mi szklankę z piwem na głowę bo miała w ręku.
Ale teraz naszczescie mieszka w uk więc nie widujemy jej za często.
![]()
Ja w ciąży byłam to raz a dwa ze byłam w takim szoku, że mnie zatkało [emoji23] A jak już się ocknelam to mój A. Ją zabrał chyba z pokoju.Boze ja jestem tak wybuchowa ze jakby mi tak zrobila to na bank bym ja tam pobila i skonczylaby bez wlosowjuz sobie to wyobrazilam haha
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom