Zgadzam się z tobą co do wagiNie przejmujcie się wagą, trzeba trochę przytyć. Po ciąży szybko zrzucimy, będziemy się motywować
reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Na łóżeczko ja nie chcę, bo wydaje mi się to niewygodne. Poza tym jak dziecko siada, to trzeba by to wiecznie zdejmować i zakładać. Za leniwa jestem [emoji23]Dziewczyny jaki macie pomysł na przewijak dla dziecka? Na łóżeczko, czy oddzielny, czy jakiś inny pomysł?
Więc u mnie będzie albo komoda z przewijakiem albo przewijak z wanienka
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja chcę na łóżeczko.Dziewczyny jaki macie pomysł na przewijak dla dziecka? Na łóżeczko, czy oddzielny, czy jakiś inny pomysł?
Mój mąż mnie chyba dziś udusi jak zobaczy ile wydałam ehh ale cóż co się nie robi dla dziecka
Muszę zrobić listę tego co jeszcze mi brakuje bo już się gubię w tym.
Ja mam pytanie do was w sprawie wózka opłaca się kupić na allegro czy nie bo trochę się boję że mi jakąś lipę przyślą nie zgadzającą się ze zdjęciem i z opisem :/
Muszę zrobić listę tego co jeszcze mi brakuje bo już się gubię w tym.
Ja mam pytanie do was w sprawie wózka opłaca się kupić na allegro czy nie bo trochę się boję że mi jakąś lipę przyślą nie zgadzającą się ze zdjęciem i z opisem :/
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
przepis na ten chłodnik poproszę :*Ankuś super ten napis .
U mnie dzisiaj w menu chłodnik z burakami. Mniam.
Mieszkanie z grubsza ogarnięte.
Co do baldachimu to faktycznie średnio praktyczny jest. Miałam przy pierwszym dziecku.
Co do materacyka to u nas będzie kokosowo gryczany.
W piątek po usg jedziemy w rodzinne strony mojego partnera przywieźć rzeczy dla dziecka. Dostaliśmy mnóstwo rzeczy . Łóżeczko , wózek, fotelik I takie tam. Trzeba będzie wszystko poprać odświeżyć.
Już siara ? Szybko. Nie pamiętam kiedy u mnie się pojawiła ale napewno nie na tym etapie.
Ja muszę sobie bielizne kupić bo już prawie w nic się nie mieszcze.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Jak Ty kochana czujesz się gruba to ja powinnam się powiesić z moją nadwagą ...Siedze w domu i sie tylko doluje czuje sie jakas brzydka mega gruba. Jeszcze 3 tygodnie do wizyty a ja juz sie stresuje stanieciem na wadze:// moglaby sie ta pogoda zmienic bo nawet na spacer nie dam rady iść jak tak goraco (( moj optymizm mnie dzisiaj opuścił
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
na łóżeczkoDziewczyny jaki macie pomysł na przewijak dla dziecka? Na łóżeczko, czy oddzielny, czy jakiś inny pomysł?
iwilleatyou
Fanka BB :)
Zawsze mialam problem z zaakceptowaniem siebie. Nawet przed ciaza ciagla dieta i cwiczenia a teraz dobijam do 90 i to mnie przeraza bo na dobra sprawe narazie nie moge nic z tym zrobic.Jak Ty kochana czujesz się gruba to ja powinnam się powiesić z moją nadwagą ...
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Piekna kobietko, po urodzeniu podkrecisz teraz się nie przejmuj tym na co nie masz wpływuZawsze mialam problem z zaakceptowaniem siebie. Nawet przed ciaza ciagla dieta i cwiczenia a teraz dobijam do 90 i to mnie przeraza bo na dobra sprawe narazie nie moge nic z tym zrobic.