reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ona rozumie wszystko doskonale. Aż za dobrze :D ma gdzieś kary i zabieranie kredek itd. Nożyczki juz schowane. Kredek za dużo ma na zabieranie bo i tak wyjmie je nie wiadomo skąd :D malowane było w grudniu przed przeprowadzka :D

p19uflw1nv024jhl.png
Haha mały cipiurek :)

reklama
Co to.materaca to u mnie super sprawdził się havea lateksowy, polecany też przez fizjoterapeute. Teraz też taki kupuję.

Dysk google, co za super pomysł :-) dzięki wykorzystam

@DigitalGirl mówiłam, że LM super jakość mają :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ankuś super ten napis .

U mnie dzisiaj w menu chłodnik z burakami. Mniam.

Mieszkanie z grubsza ogarnięte.

Co do baldachimu to faktycznie średnio praktyczny jest. Miałam przy pierwszym dziecku.

Co do materacyka to u nas będzie kokosowo gryczany.

W piątek po usg jedziemy w rodzinne strony mojego partnera przywieźć rzeczy dla dziecka. Dostaliśmy mnóstwo rzeczy . Łóżeczko , wózek, fotelik I takie tam. Trzeba będzie wszystko poprać odświeżyć.

Już siara ? Szybko. Nie pamiętam kiedy u mnie się pojawiła ale napewno nie na tym etapie.

Ja muszę sobie bielizne kupić bo już prawie w nic się nie mieszcze.

Siedze w domu i sie tylko doluje :( czuje sie jakas brzydka mega gruba. Jeszcze 3 tygodnie do wizyty a ja juz sie stresuje stanieciem na wadze:// moglaby sie ta pogoda zmienic bo nawet na spacer nie dam rady iść jak tak goraco :((( moj optymizm mnie dzisiaj opuścił

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Nie odzywalam się ale staram się śledzić wasze wpisy. Na prawdę ciężko za Wami nadążyć :D wczoraj byłam na usg polowkowym i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka. Ogólnie wszystko dobrze. Mało szczegółów tutaj podają. Jak zapytałam o wagę dziecka to lekarka spojrzała na mnie zdziwiona i w sumie sie nie dowiedzialam...Nie mam też żadnego zdjęcia. Tzn dostałam zdjęcie ale główki od góry !

Hejka. Nie odzywalam się ale staram się śledzić wasze wpisy. Na prawdę ciężko za Wami nadążyć :D wczoraj byłam na usg polowkowym i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka. Ogólnie wszystko dobrze. Mało szczegółów tutaj podają. Jak zapytałam o wagę dziecka to lekarka spojrzała na mnie zdziwiona i w sumie sie nie dowiedzialam...Nie mam też żadnego zdjęcia. Tzn dostałam zdjęcie ale główki od góry !
Dziewczyna - super!! Gratulacje!!! Bardzo sie cieszymy, że z dzieciątkiem wszystko dobrze :)

Siedze w domu i sie tylko doluje :( czuje sie jakas brzydka mega gruba. Jeszcze 3 tygodnie do wizyty a ja juz sie stresuje stanieciem na wadze:// moglaby sie ta pogoda zmienic bo nawet na spacer nie dam rady iść jak tak goraco :((( moj optymizm mnie dzisiaj opuścił

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie. Przytylam tak dużo, że aż wstyd się przyznawać i w sumie nie dokonać rozumiem dlaczego. Na spacery z Tobim wychodzę po 18.00, tylko wtedy jakoś daje radę

reklama
Do góry