Haha mały cipiurekOna rozumie wszystko doskonale. Aż za dobrze ma gdzieś kary i zabieranie kredek itd. Nożyczki juz schowane. Kredek za dużo ma na zabieranie bo i tak wyjmie je nie wiadomo skąd malowane było w grudniu przed przeprowadzka
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Co to.materaca to u mnie super sprawdził się havea lateksowy, polecany też przez fizjoterapeute. Teraz też taki kupuję.
Dysk google, co za super pomysł :-) dzięki wykorzystam
@DigitalGirl mówiłam, że LM super jakość mają :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dysk google, co za super pomysł :-) dzięki wykorzystam
@DigitalGirl mówiłam, że LM super jakość mają :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
padiq
Fanka BB :)
Ankuś super ten napis .
U mnie dzisiaj w menu chłodnik z burakami. Mniam.
Mieszkanie z grubsza ogarnięte.
Co do baldachimu to faktycznie średnio praktyczny jest. Miałam przy pierwszym dziecku.
Co do materacyka to u nas będzie kokosowo gryczany.
W piątek po usg jedziemy w rodzinne strony mojego partnera przywieźć rzeczy dla dziecka. Dostaliśmy mnóstwo rzeczy . Łóżeczko , wózek, fotelik I takie tam. Trzeba będzie wszystko poprać odświeżyć.
Już siara ? Szybko. Nie pamiętam kiedy u mnie się pojawiła ale napewno nie na tym etapie.
Ja muszę sobie bielizne kupić bo już prawie w nic się nie mieszcze.
U mnie dzisiaj w menu chłodnik z burakami. Mniam.
Mieszkanie z grubsza ogarnięte.
Co do baldachimu to faktycznie średnio praktyczny jest. Miałam przy pierwszym dziecku.
Co do materacyka to u nas będzie kokosowo gryczany.
W piątek po usg jedziemy w rodzinne strony mojego partnera przywieźć rzeczy dla dziecka. Dostaliśmy mnóstwo rzeczy . Łóżeczko , wózek, fotelik I takie tam. Trzeba będzie wszystko poprać odświeżyć.
Już siara ? Szybko. Nie pamiętam kiedy u mnie się pojawiła ale napewno nie na tym etapie.
Ja muszę sobie bielizne kupić bo już prawie w nic się nie mieszcze.
iwilleatyou
Siedze w domu i sie tylko doluje czuje sie jakas brzydka mega gruba. Jeszcze 3 tygodnie do wizyty a ja juz sie stresuje stanieciem na wadze:// moglaby sie ta pogoda zmienic bo nawet na spacer nie dam rady iść jak tak goraco (( moj optymizm mnie dzisiaj opuścił
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Precious
Hejka. Nie odzywalam się ale staram się śledzić wasze wpisy. Na prawdę ciężko za Wami nadążyć wczoraj byłam na usg polowkowym i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka. Ogólnie wszystko dobrze. Mało szczegółów tutaj podają. Jak zapytałam o wagę dziecka to lekarka spojrzała na mnie zdziwiona i w sumie sie nie dowiedzialam...Nie mam też żadnego zdjęcia. Tzn dostałam zdjęcie ale główki od góry !
M@gda
Moderatorka
Dziewczyna - super!! Gratulacje!!! Bardzo sie cieszymy, że z dzieciątkiem wszystko dobrzeHejka. Nie odzywalam się ale staram się śledzić wasze wpisy. Na prawdę ciężko za Wami nadążyć wczoraj byłam na usg polowkowym i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej będzie dziewczynka. Ogólnie wszystko dobrze. Mało szczegółów tutaj podają. Jak zapytałam o wagę dziecka to lekarka spojrzała na mnie zdziwiona i w sumie sie nie dowiedzialam...Nie mam też żadnego zdjęcia. Tzn dostałam zdjęcie ale główki od góry !
Precious
Siedze w domu i sie tylko doluje czuje sie jakas brzydka mega gruba. Jeszcze 3 tygodnie do wizyty a ja juz sie stresuje stanieciem na wadze:// moglaby sie ta pogoda zmienic bo nawet na spacer nie dam rady iść jak tak goraco (( moj optymizm mnie dzisiaj opuścił
U mnie podobnie. Przytylam tak dużo, że aż wstyd się przyznawać i w sumie nie dokonać rozumiem dlaczego. Na spacery z Tobim wychodzę po 18.00, tylko wtedy jakoś daje radę
reklama