reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej,witam mamusie :) ja dziś byłam u fizjoterapeuty na moje plecy,kupiłam taki specjalny pas,mam ćwiczenia a jutro pojedziemy na basen z mężem,to najbardziej relaksuje moje plecy.
Cały dzień mnie boli tak z prawej strony brzuch,nie wiem co to:/ tak was czytam o wizytach a ja zobaczę swoje maleństwa znów dopiero we wrześniu :frown: a co do pogody to akurat teraz w ciąży się cieszę,ze mieszkam w Szwecji,upałów nie ma a pogoda ładna,słoneczna,ale bez duchoty,jak tak gorąco macie to faktycznie musi być męczące :( pozdrawiam i spokojnego popołudnia ;)

reklama
O Lemoniada pycha! Emek pojechał po nowy leżak i zakupy. Będzie makaron z zieloną Fasolka szparagowa i pomodorami z bazylia. Mniam.
Nie mam siły sprawdzać temperatury czuje tylko jak bardzo gorąco jest,obled!!! Wieczorkiem wyjdęna lezing w ogrodzie....
Mojżesz cudowny!!! A co do obiadu...u nas to samo, też zachęciła Cię kwestia smaku? :D
Jednak jedziemy na zakupy razem i obiad robimy :D bo nie mamy na nic ochoty zamawianego więc na szybko spaghetti :D

p19uflw1nv024jhl.png
A weź [emoji14] liczyłam że ktoś ze mna tak się czasem leni

@eklerkaa jaki alien :D super! Ja swoją też dwa razy załapałam na video

@Eraja cudowne wieści :*

@gie_er ehh..aż przykro się to czyta ;( jak zapłacisz to mają dla Ciebie i czas i cierpliwość, jak nie to 30sek usg. My chodzimy od czasu starań prywatnie, kasy idzie w siusiak ale czujemy się mega zaopiekowani.

Mojżesz cudowny!!! A co do obiadu...u nas to samo, też zachęciła Cię kwestia smaku? :D

A weź [emoji14] liczyłam że ktoś ze mna tak się czasem leni

@eklerkaa jaki alien :D super! Ja swoją też dwa razy załapałam na video

@Eraja cudowne wieści :*
Dziękuję :D kochana dokładnie !! Wyświetliło mi się na fb z opisem że szybki i smaczny obiad :D
Akurat mam makaron z tuszem z kalamarnicy i jestem ciekawa jak on smakuje . Jadła którąś??

@eklerkaa ale cudownie fika !!! Nasz Jasiek też się rozbrykal na całego, ale jak em kładzie rękę to zamiera :D

@gie_er o matko współczuję nie wyobrażam sobie mieć taką gin już w tym tyg. Masakra cie potraktowała.. Ja na NFZ nawet nie chce znać u nas w mieście też się długo czeka do dobrych lekarzy. A raz ma miesiąc nie zaszkodzi mi zapłacić. ;( i jaka twoja decyzja co zrobisz? Będziesz zmieniała gin?

@Eraja jestem za!! <3

@reniuszek pokaż jaki zamówiłas!?

U nas też UPAL strasznyyy.!!! ;/ leżę pod wiatrakiem, byłam chwilę na boisku z dziećmi ale to nie da rady... Tylko tak pozostało schłodzić się, bo nad wodę odpada. ;( dziś wszyscy moi znajomi, rodzinka siedzą nad wodą.

1501512600-aaaaaa.jpeg

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........
Idę na razie do tego którego mi wyznaczyli za 4 tygodnie bo on jest jednym z lepszych lekarzy jeżeli chodzi o USG genetyczne więc spodziewam się że wizyty może też będą ok. Ogólnie to mam jakieś zjazdy psychiczne i nie wiem czy to hormony czy pora na specjalistę.
Też bym zjadła spaghetti, ale chyba nie mam Skalników a na ten upał siła mnie nie wygrają [emoji6] my wczoraj byliśmy w restauracji w której mój mąż pracował kiedyś, ale głupio mi się aż zrobiło jak rachunek dali.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Idę na razie do tego którego mi wyznaczyli za 4 tygodnie bo on jest jednym z lepszych lekarzy jeżeli chodzi o USG genetyczne więc spodziewam się że wizyty może też będą ok. Ogólnie to mam jakieś zjazdy psychiczne i nie wiem czy to hormony czy pora na specjalistę.
Też bym zjadła spaghetti, ale chyba nie mam Skalników a na ten upał siła mnie nie wygrają [emoji6] my wczoraj byliśmy w restauracji w której mój mąż pracował kiedyś, ale głupio mi się aż zrobiło jak rachunek dali.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hormony na 100% ;) Nie martw się tym :*

reklama
Do góry