reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej,witam mamusie :) ja dziś byłam u fizjoterapeuty na moje plecy,kupiłam taki specjalny pas,mam ćwiczenia a jutro pojedziemy na basen z mężem,to najbardziej relaksuje moje plecy.
Cały dzień mnie boli tak z prawej strony brzuch,nie wiem co to:/ tak was czytam o wizytach a ja zobaczę swoje maleństwa znów dopiero we wrześniu :frown: a co do pogody to akurat teraz w ciąży się cieszę,ze mieszkam w Szwecji,upałów nie ma a pogoda ładna,słoneczna,ale bez duchoty,jak tak gorąco macie to faktycznie musi być męczące :( pozdrawiam i spokojnego popołudnia ;)

reklama
O Lemoniada pycha! Emek pojechał po nowy leżak i zakupy. Będzie makaron z zieloną Fasolka szparagowa i pomodorami z bazylia. Mniam.
Nie mam siły sprawdzać temperatury czuje tylko jak bardzo gorąco jest,obled!!! Wieczorkiem wyjdęna lezing w ogrodzie....
Mojżesz cudowny!!! A co do obiadu...u nas to samo, też zachęciła Cię kwestia smaku? :D
Jednak jedziemy na zakupy razem i obiad robimy :D bo nie mamy na nic ochoty zamawianego więc na szybko spaghetti :D

p19uflw1nv024jhl.png
A weź [emoji14] liczyłam że ktoś ze mna tak się czasem leni

@eklerkaa jaki alien :D super! Ja swoją też dwa razy załapałam na video

@Eraja cudowne wieści :*

@gie_er ehh..aż przykro się to czyta ;( jak zapłacisz to mają dla Ciebie i czas i cierpliwość, jak nie to 30sek usg. My chodzimy od czasu starań prywatnie, kasy idzie w siusiak ale czujemy się mega zaopiekowani.

Mojżesz cudowny!!! A co do obiadu...u nas to samo, też zachęciła Cię kwestia smaku? :D

A weź [emoji14] liczyłam że ktoś ze mna tak się czasem leni

@eklerkaa jaki alien :D super! Ja swoją też dwa razy załapałam na video

@Eraja cudowne wieści :*
Dziękuję :D kochana dokładnie !! Wyświetliło mi się na fb z opisem że szybki i smaczny obiad :D
Akurat mam makaron z tuszem z kalamarnicy i jestem ciekawa jak on smakuje . Jadła którąś??

@eklerkaa ale cudownie fika !!! Nasz Jasiek też się rozbrykal na całego, ale jak em kładzie rękę to zamiera :D

@gie_er o matko współczuję nie wyobrażam sobie mieć taką gin już w tym tyg. Masakra cie potraktowała.. Ja na NFZ nawet nie chce znać u nas w mieście też się długo czeka do dobrych lekarzy. A raz ma miesiąc nie zaszkodzi mi zapłacić. ;( i jaka twoja decyzja co zrobisz? Będziesz zmieniała gin?

@Eraja jestem za!! <3

@reniuszek pokaż jaki zamówiłas!?

U nas też UPAL strasznyyy.!!! ;/ leżę pod wiatrakiem, byłam chwilę na boisku z dziećmi ale to nie da rady... Tylko tak pozostało schłodzić się, bo nad wodę odpada. ;( dziś wszyscy moi znajomi, rodzinka siedzą nad wodą.

1501512600-aaaaaa.jpeg

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........
Idę na razie do tego którego mi wyznaczyli za 4 tygodnie bo on jest jednym z lepszych lekarzy jeżeli chodzi o USG genetyczne więc spodziewam się że wizyty może też będą ok. Ogólnie to mam jakieś zjazdy psychiczne i nie wiem czy to hormony czy pora na specjalistę.
Też bym zjadła spaghetti, ale chyba nie mam Skalników a na ten upał siła mnie nie wygrają [emoji6] my wczoraj byliśmy w restauracji w której mój mąż pracował kiedyś, ale głupio mi się aż zrobiło jak rachunek dali.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Idę na razie do tego którego mi wyznaczyli za 4 tygodnie bo on jest jednym z lepszych lekarzy jeżeli chodzi o USG genetyczne więc spodziewam się że wizyty może też będą ok. Ogólnie to mam jakieś zjazdy psychiczne i nie wiem czy to hormony czy pora na specjalistę.
Też bym zjadła spaghetti, ale chyba nie mam Skalników a na ten upał siła mnie nie wygrają [emoji6] my wczoraj byliśmy w restauracji w której mój mąż pracował kiedyś, ale głupio mi się aż zrobiło jak rachunek dali.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hormony na 100% ;) Nie martw się tym :*

reklama
Do góry