reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Matko mnie wszyscy straszą że na polowkowym okaże się ze dzieczyne będę mieć ;) w sumie w 14 tyg miałam powiedziane ze chłopak w 16 potwierdzenie zechloapak i teraz wizytę będzie dopiero w 22 tygodniu [emoji44] i wszyscy mi mówią że Dzieczyna się okaże hehe że oni tak mieli u siebie przypadek, a ja już ciuchy pokupowalam!! Raczej mój lekarz ma dobry sprzęt ;)

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........

reklama
Idę na razie do tego którego mi wyznaczyli za 4 tygodnie bo on jest jednym z lepszych lekarzy jeżeli chodzi o USG genetyczne więc spodziewam się że wizyty może też będą ok. Ogólnie to mam jakieś zjazdy psychiczne i nie wiem czy to hormony czy pora na specjalistę.
Też bym zjadła spaghetti, ale chyba nie mam Skalników a na ten upał siła mnie nie wygrają [emoji6] my wczoraj byliśmy w restauracji w której mój mąż pracował kiedyś, ale głupio mi się aż zrobiło jak rachunek dali.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw się hormony, gorąco też męczy psychikę. Tule :*

Matko mnie wszyscy straszą że na polowkowym okaże się ze dzieczyne będę mieć ;) w sumie w 14 tyg miałam powiedziane ze chłopak w 16 potwierdzenie zechloapak i teraz wizytę będzie dopiero w 22 tygodniu [emoji44] i wszyscy mi mówią że Dzieczyna się okaże hehe że oni tak mieli u siebie przypadek, a ja już ciuchy pokupowalam!! Raczej mój lekarz ma dobry sprzęt ;)

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........
Ja potajemnie na to liczyłam :D ale jak lekarz pokazał mi siusiaka na ekranie w zbliżeniu.....przestalam już marzyć :-D

Hormony na 100% ;) Nie martw się tym :*
Ehhh ale ja się wszystkiego boję ostatnio. Stanęło na tym, że jednak pojedziemy na 4 dni nad morze bo Nadia strasznie tęskni i ja też to boję się drogi, nie mogę słyszeć o chorych ludziach bo od razu wpadam w panikę że nie daj Boże któreś z moich dzieci zachoruje na coś poważnego, dzisiaj jestem sama w domu bo mąż na 2 zmianę poszedł rodzice nad morzem i aż mnie dusi w środku bo czuję się samotna i nie wiem co ze sobą zrobić:-( nie wiem jak komuś siedzenie samemu w domu może sprawiać przyjemność. Wyjeżdżamy 2.08 nad ranem, a wracamy w niedzielę kolo 15-16 mam nadzieję. Sąsiadka będzie 2 x dziennie przychodziła koty karmić do tego mój przyjaciel jadąc z pracy w środę i piątek wejdzie je pogłaskać a ja wpadam w histerię jak pomyślę że biedne będą samotne całe 4 dni... Nie wiem co się ze mną dzieje już w zeszłym roku miałam taką sytuację, że psycholog mnie wyciągnął z dołka ale wtedy to była kwestia zdrowotna a teraz czuję się jak w jakiejś czarnej dziurze...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kierownik budowy nadzoruje ;-)
Przy bezalkoholowym ale za to mega zimnym :rofl:
received_1371762512909548.jpeg

Załączniki

• received_1371762512909548.jpeg
    received_1371762512909548.jpeg
    119,3 KB · Wyświetleń: 486
reklama
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swego grona. Ja mam termin porodu na 22 grudnia. To moja trzecia ciąża. W najbliższy piątek usg połówkowe może dowiem się kto ukrywa się w moim brzuszku.
Jest tu jakaś mama z Łodzi lub Pabianic?

Do góry