reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry!
@Maja mnie wczoraj też tak bolały nogi ze całą noc przespałam z nogami na poduszce. Dzisiaj na szczęście Ok! ;-)
@Magda rozumiem że to spotkanie w Waszych okolicach? Pytam bo kiedyś była mowa o spotkaniu mamusiek z Krakowa ;-)
@eklerka niezłego masz przystojniak w domu ;-)
Ja już po śniadaniu, mąż musiał iść na 3h do roboty, później jedziemy na sklepy z AGD trzeba zakupić sprzęt do kuchni ;-) AAAA! Mamy założony kibelek na budowie, cała łazienka już jest, ale komfort no mówię Wam ;-)
Dzisiaj robimy małego grilla na budowie, znajomi chcą zobaczyć jak nam idzie robota ;-)
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
@iwilleatyou cudowny ten Legoland [emoji7] My sobie już odpuściliśmy gokarty. Jak siadłam w domu to nogi mnie podnieść nie chciały ;)

@Maglik cieszę się z Twojego Synka :) No i że masz taką dobrą opiekę lekarza :)

@Monia12390 ale zakupy jaaa ^^ Zazdroszczę ;) Ale za to ciężarna na food truckach to już standard ;) U nas w ubiegły weekend to co 3-4 babka była z brzuszkiem. I to nie z przejedzenia, hihihi :)

@eklerkaa do twarzy Mu z tym gipsem :D Mi już Olo na szczęście odpuścił układanie się na nerwach. Za to teraz punkt 23 i ma imprezę ;) Ciężko się zasypia kiedy dziecko ma inne zajęcie w brzuchu niż spanie :D

Sobota nadrobiona :) Jak mieć gości to w weekendy, bo na forum jest spokojniej hihihi :) Dzień dobry Kochane! Właśnie wstałam cała w zakwasach. Przegięłam przez te 2 dni ^^ A wczoraj już do tego stopnia że zaczął boleć mnie brzuch :/ Na szczęście Tato zrozumiał i dali mi się przekimać :) Młody się z Ł wyszalał w ogrodzie doświadczeń. Potem pojechali kupić coś na urodzinki - Czaro wybrał sobie hulajnogę. I poszli jeździć do parku. Ale sprzęt taki wybrał że sama aż Mu zazdroszczę :D A ja dziś obiadowo mam w planach pizzę. Ł sobie zamówił ;) Teściowa chora także sami musimy sobie żarełko na niedziele ogarnąć. Zrobił takie maślane oczy że wymiękłam :D

No nic idę odpoczywać. Spokojnej niedzielki! :)

Dzień dobry!
@Maja mnie wczoraj też tak bolały nogi ze całą noc przespałam z nogami na poduszce. Dzisiaj na szczęście Ok! ;-)
@Magda rozumiem że to spotkanie w Waszych okolicach? Pytam bo kiedyś była mowa o spotkaniu mamusiek z Krakowa ;-)
@misianka niezłego masz przystojniak w domu ;-)
Ja już po śniadaniu, mąż musiał iść na 3h do roboty, później jedziemy na sklepy z AGD trzeba zakupić sprzęt do kuchni ;-) AAAA! Mamy założony kibelek na budowie, cała łazienka już jest, ale komfort no mówię Wam ;-)
Dzisiaj robimy małego grilla na budowie, znajomi chcą zobaczyć jak nam idzie robota ;-)
Miłego dnia!
U mnie podobnie dzisiejsza noc. Tylko jeszcze jakiś bardzo mi spuchły stopy. Teraz na szczęście już ok[emoji3] udanych zakupów i grilla.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj sama w domku i aż nie wiem co z sobą zrobić. Mąż w pracy a córka na cały tydzień została u dziadków na Mazurach . Pierwszy raz tak mam że tęsknię już od pierwszego dnia. Wiem że jest tam jest super ale jakoś chodzę i non stop ryczę. Ach te hormony..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry. Byłam wczoraj na USG połówkowym. Będziemy mieć córeczkę Jagoda - Zosia syn wymyślał i nie da zmienić. Może w przedszkolu pojawi sie jakaś śliczna i miła dziewczynka o imieniu które i rodzicom do gustu przypadnie. Z małą wszystko w porządku ,waży 372g i ma 12cm. jestem niepocieszona bo badanie było na nfz i nie mam żadnego takiego pięknego zdjęcia jak Wy a z taką tęsknotą na nie czekałam. Chyba trzeba będzie się wybrać prywatnie to nacieszę oczy swoje i innych w rodzinie.

U mnie zapowiada się upał , lody w zamrażalniku są, mrożone truskawki też, basen gotów ( fakt pełen much ale zaraz się tym zajmiemy) Pogodo czekamy , jesteśmy gotowi :D:D:D

Hej laski. Ja wstalam dzisiaj z bolem glowy i cos mnie gardło drapie. Tesciowie sa jeszcze chyba do srody i codzien musze gdzies biegac a jestem mega zmeczona:( dzisiaj obiad u szwagierki i do zoo chyba chca jechac. Mam nadzieje ze to jednak nie wypali bo chetnie bym w domu nogi wyciagnela.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski. Ja wstalam dzisiaj z bolem glowy i cos mnie gardło drapie. Tesciowie sa jeszcze chyba do srody i codzien musze gdzies biegac a jestem mega zmeczona:( dzisiaj obiad u szwagierki i do zoo chyba chca jechac. Mam nadzieje ze to jednak nie wypali bo chetnie bym w domu nogi wyciagnela.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie mogą same jechać, a Ty zostaniesz ? :-) ja bym tak zrobiła przynajmniej :-)

reklama
Dzien dobry. Byłam wczoraj na USG połówkowym. Będziemy mieć córeczkę Jagoda - Zosia syn wymyślał i nie da zmienić. Może w przedszkolu pojawi sie jakaś śliczna i miła dziewczynka o imieniu które i rodzicom do gustu przypadnie. Z małą wszystko w porządku ,waży 372g i ma 12cm. jestem niepocieszona bo badanie było na nfz i nie mam żadnego takiego pięknego zdjęcia jak Wy a z taką tęsknotą na nie czekałam. Chyba trzeba będzie się wybrać prywatnie to nacieszę oczy swoje i innych w rodzinie.

U mnie zapowiada się upał , lody w zamrażalniku są, mrożone truskawki też, basen gotów ( fakt pełen much ale zaraz się tym zajmiemy) Pogodo czekamy , jesteśmy gotowi :D:D:D
Mi się wydaje, że polowkowe to tak ważne usg, że na nfz też zdjęcia powinny być załączone, a nie sam opis.

Jagoda to mój typ (T. się nie zgadza ) Zosia jedna z jego propozycji, ja średnio. Więc dziecko mam bezimienne :-(

Do góry