reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny
U nas już podjęta decyzja co do imienia i będzie Amelia no chyba że coś mój mężulek wymyśli a ja oczywiście się na to nie zgodzę bo znając życie ja znów pójdę dziecko rejestrować.
U nas tez ładnie i jestem właśnie ciekawa czy mój szanowny pan ruszy dziś tyłek na zewnątrz czy znów wyleci z tekstem że zmęczony jest bo ja zamiaru nie ma siedzieć w domu i gdzie chłopaków zabiorę.
A ja już nie mogę się doczekać wyjazdu a to tylko jeszcze 2 tyg.
Ja wczoraj byłam w 5-10-15 i dorwałam 3 sukieneczki dwie z przeceny i jedną z nowej kolekcji na która miałam zniżkę miejący ich kartę stałego klienta
Ja uciekam po woli obiad szykować
Miłej niedzieli wam dziewczyny życzę

reklama
Od wczoraj mam ból w klatce piersiowej po środku jak by mnie tak przytykalo rozrywalo od srodka czy to zgaga? [emoji44]

......:::::::::20t. i 5d::::::::.........

Ja dzis totalnie niewyspana cala noc mi brzuch ciazyl a na dodatek spalam z bratanica a ta to sie non stop wiercila normalnie piruety w tym lozku wyprawiala. Dzis u nas palnki masakryczny bedzie bo juz jest mega goraco na szczescie obiad dzis u bratowej wiec nie musze gotowac jupi. Milego dnia

Kurcze mnie w nocy rozbolała głowa i cały czas cmi, mam nadzieję, że w ciągu dnia przejdzie. Miłej niedzieli dla wszystkich [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Od wczoraj mam ból w klatce piersiowej po środku jak by mnie tak przytykalo rozrywalo od srodka czy to zgaga? [emoji44]

......:::::::::20t. i 5d::::::::.........
Ja tak mam i to zgaga. Nie raz tez czuje jakby mi gardlo zatykalo i ciezko mi oddychac. Ale nie pociesze bo im wyzej macica tym gorzej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A my pojechalismy do znajomych do lasu. Czeka mnie dzień w hamaku. I jeszcze obiad dostaniemy, nie musimy gotować.

U nas będzie Krzyś. Jak poznałam się z moim mężem kilka lat temu to powiedział że jak będzie miał kiedys syna to Chce żeby miał tak na imię. I tak zostało :) a mi tez się podoba.

Gdzie można kupić krótkie spodenki z pasem? Bo czas zainwestować w nowe

A my pojechalismy do znajomych do lasu. Czeka mnie dzień w hamaku. I jeszcze obiad dostaniemy, nie musimy gotować.

U nas będzie Krzyś. Jak poznałam się z moim mężem kilka lat temu to powiedział że jak będzie miał kiedys syna to Chce żeby miał tak na imię. I tak zostało :) a mi tez się podoba.

Ja kupilam w c&a ale dzinsowe i mi w nich nie wygodnie... jakos lepiej sie czuje w luznych tkaninach

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta cudownie :) Zdrowa Córeczka! Jak ja lubię czytać o Waszych dobrych wiadomościach :)

@doublemummy kochany Mąż, mój to tylko B. do łazienki xD Jak do dziecka się do mnie zwraca chwilami :D

Mi się Jagódka mega podoba. Ł również :) Myśmy mieli problem z męskim imieniem. Na dziewczynę było tysiące pomysłów :)

Kurcze jak mi smutno :( Tęsknię z Tatem, Bratem i Macoszką... Będę miała dupiaty dzien :(

W hm też są ;-)

reklama
Ja dzisiaj miałam przeboje od rana.Schodzę z góry na dół idę do kuchni a tu mi ptak wplątał by się we włosy.Krzyczę do męża żeby szybko przyszedł bo mamy ptaki w domu a on myślał,że sobie żartuje.No bo niby jakim sposobem wleciały.Mieliśmy dwie jaskółki które latały po domu i jeszcze osrały mi kuchnie.Do tej pory nie wiem jak one się u nas znalazły. My dzisiaj na obiad idziemy do teściowej.I dobrze bo po wczorajszych gościach nie mam siły na nic.Maluch kopał od 12 w nocy do prawie 1,ale to mnie bardzo cieszyło bo ostatniej nocy się tak źle czułam a tak to mnie uspokoił.Nawet chciałam nagrać telefonem jak faluje brzuch,ale co wzięłam telefon to on przestawał.Jaki mały spryciula ;) My dzisiaj pewnie wybierzemy się na lody i będziemy leniuchować.
Miłego dnia dziewczyny ;)

Do góry