reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzien dobry. Byłam wczoraj na USG połówkowym. Będziemy mieć córeczkę Jagoda - Zosia syn wymyślał i nie da zmienić. Może w przedszkolu pojawi sie jakaś śliczna i miła dziewczynka o imieniu które i rodzicom do gustu przypadnie. Z małą wszystko w porządku ,waży 372g i ma 12cm. jestem niepocieszona bo badanie było na nfz i nie mam żadnego takiego pięknego zdjęcia jak Wy a z taką tęsknotą na nie czekałam. Chyba trzeba będzie się wybrać prywatnie to nacieszę oczy swoje i innych w rodzinie.

U mnie zapowiada się upał , lody w zamrażalniku są, mrożone truskawki też, basen gotów ( fakt pełen much ale zaraz się tym zajmiemy) Pogodo czekamy , jesteśmy gotowi :D:D:D
Gratulacje. Mi Jagódka bardzo się podoba [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez bym tak zrobila ale Franek beze mnie nie pojedzie... taki cycek z niego

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To mój by pojechał :-)A z Twoim mężem też nie pojedzie ?

Mój Tobiasz tęskni za Dziadkiem codziennie bierze telefon i na niby do niego dzwoni, i mówi cały czas wszystkim ze dziadzia pociągiem jechał A on robił papa i całusy słał. A mój Tata w rejs popłynął, wróci w listopadzie....

Dzień dobry ;) u nas też ma być pięknie aż za pięknie ale mąż na 2 zmianę idzie więc raczej nigdzie się nie wybierzemy, mama mnie namawia na wieś jechać do rodziny. Może? W sumie co by tu robić jak nad wodę się nie wybierzemy nigdzie przez gips syna.

@M@gda dziękuję bardzo ;)
@bea25ta Jagoda to naprawdę bardzo ładne imię!!! A na wizytę idź jeszcze raz prywatnie, pamiątka na całe życie będzie przynajmniej, zawsze przed luzeczkkem w ramce takie piękne zdjęcie można powiesić ;)

......:::::::::20t. i 5d::::::::.........

Mi też .... mąż mój za to że to super imię dla dziecka za to tragiczne dla dorosłej kobiety... I weź tu z nim gadaj, zwłaszcza że za przykład podaje dziewczynę z pracy która ma imię Malina
Oj z moim też ciężko się dogadać pod tym względem więc na razie mamy po prostu dzidzię [emoji1]

My dzisiaj do znajomych na grilla jedziemy :-) Tobiasz będzie miał koleżankę duo zabawy , więc powinno być sympatycznie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj z moim też ciężko się dogadać pod tym względem więc na razie mamy po prostu dzidzię [emoji1]

Ja mam Młodą :-) dzięki trochę mnie pocieszylas , bo już myślałam że tylko u nas wybranie imienia to zawsze problem.
Imię Tobiasz ustaliliśmy o godzinie 23, przez sms jak w, szpitalu na patologii lezalam, a następnego dnia był poród wywolywany

Mi się wydaje, że polowkowe to tak ważne usg, że na nfz też zdjęcia powinny być załączone, a nie sam opis.

Jagoda to mój typ (T. się nie zgadza ) Zosia jedna z jego propozycji, ja średnio. Więc dziecko mam bezimienne :-(
To tak jak u mnie, miał być Kuba mąż się nie zgodził bo mu się kojarzy, on chce Kamila a ja nie. Dałam propozycje Mikołaj to kręcił nosem że Mikołaj dziecia ma się z jednym kojarzyć. więc nie jesteś sama, też mamy dziecko bez imienne.

To mój by pojechał :-)A z Twoim mężem też nie pojedzie ?

Mój Tobiasz tęskni za Dziadkiem codziennie bierze telefon i na niby do niego dzwoni, i mówi cały czas wszystkim ze dziadzia pociągiem jechał A on robił papa i całusy słał. A mój Tata w rejs popłynął, wróci w listopadzie....
Moze z Piotrkiem pojedzie.. nie wiem. Narazie szwagierka pisze tylko o lodach po obiedzie wiec moze sie kapneli ze 35 stopni to trochę za duzo na zoo hehe :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj sama w domku i aż nie wiem co z sobą zrobić. Mąż w pracy a córka na cały tydzień została u dziadków na Mazurach . Pierwszy raz tak mam że tęsknię już od pierwszego dnia. Wiem że jest tam jest super ale jakoś chodzę i non stop ryczę. Ach te hormony..

Kosa moja od wczoraj nad morzem i już mogłaby wrócić jestem skłonna nawet jechać te 700 km tylko po to żeby ją odebrać [emoji23][emoji23] to całkiem normalne że tęsknisz [emoji4] Życzę w takim razie udanych grillowanych niedziel, oby pogoda wszędzie dopisała. Mój M w pracy do 14 więc się lenie bez motywacji ruszenia dupki z łóżka [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry