reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Gratuluje udanych wizyt:), jak lekarze mowia, ze nie ma sie czym denerwowac to prosze nie zagladac do wujka Google, ja sie nauczylam przy pierwszej ciazy, ze tam za duzo zlego pisza i lepiej nie denerwowac soe bardziej.
Mi zdazaly sie skurcze lydek jak bylam z Frankiem w ciazy, tak juz pod koniec, bol straszny i nie mozesz przez chwile nic zrobic, raz meza obudzilam i muslal, ze rodze:).
Dzisiaj szalelismy na zakupach, trzeba było troche kupic sobie rzeczy przed wyjazdem, co prawda stroju kapielowego dalej nie mam, ale na lumpach wychaczylam fajna kiecke ciazowa za 7zl:).
Ogole to mam jakis spadek energi teraz, nie mam na nic sily, nawet jak czytalam bajke mlodemu przed snem to język mi sie platal, nic kapiel i spac trzeba isc, bo jutro kolejny intensywny dzień.
Ja nie mogłam też znaleźć żadnego kostiumu, bo te ciążowe sa na większy brzuch niż mój, albo na niższe osoby.
Dlatego kupiłam zwykle bikini z niskimi gatkami i pasujące tuniki/koszulki zwiewne. To mój strój plażowy w tym roku

@misianka nie mam pojęcia co to znaczy ale zaraz sobie poczytam, wyjadę mi się że jak lekarz nic Ci nie powiedział że to coś groźnego ani nic takiego to nie masz się czym martwić ;*

Ja wczoarj zasnąć nie mogłam... Pisałam wam że coś mnie kuje w plecach po lewej stronie, potem zaczęło dosłownie mnie nawalac !! Wzięłam dwie nospy ale nic nie dało.. Widocznie gdzieś mi dzidzia tak na nerw jakiś siadla po 2 godzinacg przestało boleć o 1 w nocy
Mąż mi masowal i masowal aż padlismy oboje ;) w ogóle młody tak kopie, już tak się rusza że żadne poprzednie mi tak nie kopalo, tym bardziej już w tym tyg .... On dołowi cuda tam robi.

A mój Michas wrócił do żywych, przyzwyczaił się do gipsu i jaki był taki jest nic go nie uspokoiło to zdarzenie ;)
Pozdrawiamy. (Góra pokrowca od fotelika została wyprana, dlatego brak)

1501358746-aaaaaa.jpeg

......:::::::::20t. i 5d::::::::.........

Gratuluję udanych wizyt!
Ja padam na pysk bo byliśmy caly dzień na budowie więc spadam do łóżka... odezwę się jutro
Słodkich snów ;-)

@misianka nie mam pojęcia co to znaczy ale zaraz sobie poczytam, wyjadę mi się że jak lekarz nic Ci nie powiedział że to coś groźnego ani nic takiego to nie masz się czym martwić ;*

Ja wczoarj zasnąć nie mogłam... Pisałam wam że coś mnie kuje w plecach po lewej stronie, potem zaczęło dosłownie mnie nawalac !! Wzięłam dwie nospy ale nic nie dało.. Widocznie gdzieś mi dzidzia tak na nerw jakiś siadla po 2 godzinacg przestało boleć o 1 w nocy
Mąż mi masowal i masowal aż padlismy oboje ;) w ogóle młody tak kopie, już tak się rusza że żadne poprzednie mi tak nie kopalo, tym bardziej już w tym tyg .... On dołowi cuda tam robi.

A mój Michas wrócił do żywych, przyzwyczaił się do gipsu i jaki był taki jest nic go nie uspokoiło to zdarzenie ;)
Pozdrawiamy. (Góra pokrowca od fotelika została wyprana, dlatego brak)

1501358746-aaaaaa.jpeg

......:::::::::20t. i 5d::::::::.........
Bardzo przystojnego masz syna :)

reklama
Dziewczyny wracam z pytaniem o spotkanie. Jeśli miałoby być to trzeba zacząć coś myśleć, albo chociaż termin ustalić :)

Może założę nowy temat z ankietą (jesli mi się uda :) )

Do góry