reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

To Ci zazdroszczę, że tak możesz długo spać :( Ja chyba ginekologa na wizycie kolejnej zapytam się czy są może jakieś tabletki pomagające ciężarnym spać. To już ponad dwa tygodnie jak śpię po 3-4 h w nocy. Czasem jest tak, że już nawet za kierownicę nie wsiadam bo czuje sama po sobie ze refleks mam zerowy

Dziewczyny powodzenia na wizytach :D
Ja śpię do9,10. Mąż już po urlopie a my z Bartkiem leniuchujemy ile się da;)

reklama
@reniuszek @Eraja a próbowałyście olejować włosy ? Tzn przed myciem co najmniej pół godziny wcześniej , mozna tez na noc nałożyć np oliwę z oliwek (u mnie działa najlepiej) potem umyć normalnie i wysuszyć. U mnie olejowanie działa cuda

@reniuszek @Eraja a próbowałyście olejować włosy ? Tzn przed myciem co najmniej pół godziny wcześniej , mozna tez na noc nałożyć np oliwę z oliwek (u mnie działa najlepiej) potem umyć normalnie i wysuszyć. U mnie olejowanie działa cuda
U mnie to nie działa.....W ogóle nic nie działa, tak jakby te włosy zaczęły żyć swoim życiem .
Chyba podetne większą ilość .

Dziewczyny powodzenia na wizytach .
Ja jestem chora wstałam po 10 wypiłam herbate z cytryną którą przyniósł mi S do łóżka ,później zjadłam płatki z mlekiem i znowu poszłam spać .. jestem dziś nie dożycia

reklama
Caly czas to robię. I używam tylko fryzjerskich produktów bez szkodliwych alkoholi i innych swinstw. Raz trafiłam na eliksir....110zl starczyło mi na 3 tyg wiec malo wydajnie.....szukam innego zestawu maska jakieś serum odżywka w płynie z filtrami uv.....zobaczę, może w końcu trafie

Do góry